Stages

ONE, Best Kept Secret’s mainstage, is een openlucht podium aan het strand. Hier staan onze headliners. In 2013 waren Arctic Monkeys de eerste headliner ooit op Best Kept Secret, waarna vele hoogtepunten volgden. Bijvoorbeeld het legendarische optreden van Future Islands, met de zanger die op bijzondere wijze naar de kleedkamer ging door voor de ogen van het publiek over een hek te klimmen. Of The War On Drugs, die in 2014 op magische wijze de zonsondergang begeleidden.

TWO, THREE en FIVE zijn onze overdekte podia waar we muzikaal nog meer de diepte in gaan. TWO is het podium waar onder andere Portishead en Wilco tijdens eerdere edities voor tranen zorgden, terwijl THREE je in de nacht meeneemt met de betere hiphop en elektronische acts. FIVE is onze kleinste tent en is dé ultieme plek voor rauwe rock ‘n’ roll, donkere beats en het ontdekken van underground acts.

Bij FOUR regeert de verrassing: host St.Paul deelt achter de draaitafels zijn liefde voor muziek, samen met een selectie gast-dj’s en muziekevangelisten. Al met al valt er meer dan genoeg te ontdekken op onze vijf podia met bijna 100 artiesten, bands en dj’s!