Waarom staan tickets op naam?

Alle tickets voor Best Kept Secret 2017 staan op naam. We proberen hiermee ongewenste tussenhandel te voorkomen. We vragen je daarom om je naam en die van je mede-festivalgangers waar je tickets voor bestelt in te vullen.

Koop je meerdere dagtickets voor jezelf en je vrienden? Dan zijn er twee opties:

1. Je vult op alle tickets je eigen naam in. Let op: je moet dan wel met z’n allen tegelijk langs de kaartcontrole.
2. Je vult alle daadwerkelijke namen in. Zo kan iedereen los van elkaar langs de kaartcontrole.

Net als bij de voorgaande edities geldt voor weekendtickets incl. camping dat je bij het bestellen naast je naam ook je woonplaats, postcode en geboortedatum (van jou en je medegangers) dient op te geven. De reden hiervoor is dat we gebruik maken van een reguliere camping en er van overheidswege een nachtregister dient te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Zorg er dus voor dat je deze gegevens bij de hand hebt, zodra je kaartjes bestelt. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Heb je een ticket gekocht, ben je onverhoopt verhinderd heb je je ticket aan iemand anders gegeven? Zorg er dan wel voor dat de naam op het ticket gewijzigd wordt. Dit kun je tot uiterlijk vrijdag 2 juni 2017 doen door het callcenter van onze ticketer Eventim te bellen op 0900-1353 (45ct/pm). Je betaalt per wijziging opnieuw service-, verzend- en transactiekosten.