Wat kosten tickets voor Best Kept Secret?

Voor Best Kept Secret worden dagkaarten en weekendkaarten verkocht. Weekendtickets kosten € 170,00 (excl. servicekosten) en verschaffen ook toegang tot de camping. Dagkaarten voor de zaterdag en zondag kosten € 89,00 (excl. servicekosten). Meer informatie over de ticketsoorten en ticketprijzen vind je hier. Weekendtickets en dagkaarten voor de zaterdag en zondag zijn uitverkocht.

Weekendkaarten geven toegang tot het festivalterrein en de festivalcamping. Dagkaarten geven toegang tot het festivalterrein op één van de drie festivaldagen. Met een dagkaart kun je niet op onze camping overnachten.

Je komt het hele weekend, maar slaapt liever thuis? Er is een beperkt aantal weekendkaarten zonder camping voor € 147,50 (excl. servicekosten) beschikbaar. We willen zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om het hele weekend op ons terrein aanwezig te kunnen zijn, dus er zal wederom maar een beperkt aantal van dit soort weekendtickets beschikbaar zijn.

Net als vorig jaar worden er maximaal 25.000 tickets verkocht. Op deze manier is er genoeg ruimte op het terrein, aan het water of in het bos, maar kunnen we ook een ijzersterk programma presenteren.