Algemeen

De vierde editie van Best Kept Secret vindt plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni 2016 op Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Meer dan ooit doen we dit jaar onze naam eer aan: veel spannende nieuwe muziek en de beste headline acts, secret shows op het water of akoestische sessies in het bos, bijzonder eten en drinken, bereid op unieke locaties of verrassende wijze.

Op Best Kept Secret 2016 sleep je je vrienden mee naar een area die er gisteren nog niet was (en zet daar zelf jullie favoriete platen op), grijpt de microfoon tijdens de indie-karaoke, schuift aan bij ons long table dinner of gooit je eigen vlees op onze BBQ’s. Wij bouwen de boel op, jullie breken de tent af!

ONE, Best Kept Secret’s main stage, is een openluchtpodium op het strand. TWO, THREE en FIVE zijn overdekt. Op ONE staan onze headliners, op andere podia gaan we meer de diepte in. Op FOUR regeert de verrassing: host St. Paul deelt achter de draaitafels zijn liefde voor muziek, samen met een selectie gast-dj’s en muziekevangelisten.

Overnacht op onze natuurcamping of het bungalowpark, neem ‘s ochtends een duik in het meer en geniet van het eten & drinken bij ruim 50 foodtrucks op ons bosrijke festivalterrein. Er valt genoeg te ontdekken in een line-up met bijna 100 artiesten, bands en dj’s!

Heb je een vraag die hieronder niet wordt beantwoord? Stel deze via Twitter of mail info@bestkeptsecret.nl.

Tickets

Alle ticketprijzen blijven dit jaar gelijk.

Weekendtickets: €147,50*

Alle Weekend Tickets zijn uitverkocht.

Dagkaarten: €69*

Dagkaarten geven toegang tot het festivalterrein op vrijdag 17 juni, zaterdag 18 juni (sold out) óf zondag 19 juni 2016. Met een Dagkaart kun je niet onze camping op (bekijk wat je mist).

Dagkaarten zijn hier te koop.

Groepskorting voor campingbezoekers: bijna €25 per persoon!*

Festivals bezoek je met vrienden. The more, the merrier! Speciaal voor jou en je vrienden op de camping is er de groepsticket: koop vijf Best Kept Secret Weekendtickets incl. camping en krijg de zesde gratis. Met z’n zessen scheelt dat bijna €25 de man!

Zes Weekendtickets met groepskorting bestel je hier. De groepskorting geldt niet in combinatie met de CJP-korting.

Overnachten op Best Kept Secret

Zowel hardcore kampeerders als meer luxe festivalgangers komen bij ons aan hun trekken. Op onze fraaie natuurcamping zet je je eigen tent op tussen het groen. Voor wie niet wil sjouwen of liever wat luxer kampeert, hebben we verschillende andere overnachtingsmogelijkheden. Van een basic, vooropgezette tent met luchtbed & beddegoed en ingerichte tipi’s tot ‘tenten’ van karton (de kartent, jawel). Natuurlijk ben je ook van harte welkom met je caravan of camper. Voor je het weet, slaap je nog lekkerder dan thuis!

Bekijk alle mogelijkheden op onze Camping pagina.

De bungalows en vaste accommodaties op Vakantiepark Beekse Bergen zijn uitverkocht.

Je Weekendticket bestel je hier.

Parkeerkaarten

Deze kosten €15 in de voorverkoop en €25 bij onze parkeerwachter (incl. servicekosten). Afgelopen jaar was er onduidelijkheid over de parkeerkosten. Dat lossen we op: één voertuig, één parkeerkaart. Met een parkeerkaart mag je onze parkeerplaats onbeperkt op- en afrijden.

Parkeerkaarten bestel je hier.

CJP-korting

Weekendtickets incl. camping zijn ook verkrijgbaar met €10 korting voor CJP-houders. De CJP-korting geldt niet in combinatie met de groepskorting en je kunt per CJP-pas max. 2 tickets met korting aanschaffen. Neem je CJP mee naar Best Kept Secret: je moet je kunnen identificeren bij de ingang.

Campers & caravans

De camper- en caravan plaatsen zijn uitverkocht. Naast een caravan- of camperticket heb je Weekendtickets incl. camping nodig voor jezelf en je slapies. Op je caravan- of camperplaats is ruimte voor een bijzettent. Voor het trekkende voertuig is geen parkeerkaart nodig.

Niet overnachten? Wel het hele weekend?

Je komt het hele weekend, maar slaapt liever thuis? Een Weekendticket zonder camping kost €125* en bestel je hier.

Waar koop je je tickets?

Op onze websiteEventim.nl, bij alle Primera-winkels, Sounds Tilburg, Festicket en in België bij Ticketmaster.be. Haal je tickets bij deze adressen dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je Best Kept Secret ticket niet vals is.

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en bij het aanschaffen van een Weekendticket met het campingreglement.

Per persoon kunnen max. 10 tickets worden gekocht.

Vragen?

Al onze tickets – met uitzondering van tickets in België (zie verder) – worden verkocht via ticketplatform Eventim. Heb je vragen over je bestelling, log dan eerst in in Mijn Eventim op eventim.nl. Dat doe je met je e-mailadres of gebruikersnaam + persoonlijk wachtwoord aangemaakt tijdens je bestelling. Nu kun je de status van je bestelling zien.

Als je bent ingelogd, ga je naar Orderhistorie. In je orderhistorie klik je op Nu de status bekijken. Klik daarna op Ordernummer om je Ticketdirect e-ticket te openen. Hier vind je alle relevante informatie over je order en kun je je tickets opslaan of (opnieuw) uitprinten. Staat er geen ordernummer of is er iets anders dat niet klopt, neem dan zo snel mogelijk contact op met Eventims klantenservice: 0900 – 1353 (€0,45 p/m).

In België worden Best Kept Secret tickets verkocht via Ticketmaster.be. Heb je vragen over je bestelling, log dan eerst in in je account. Dat doe je met je e-mailadres + persoonlijk wachtwoord aangemaakt tijdens je bestelling. Nu kun je de status van je bestelling zien.

Als je bent ingelogd, ga je naar Mijn Tickets. Hier vind je alle relevante informatie over je order en kun je je tickets opslaan of (opnieuw) uitprinten. Staat er geen ordernummer of is er iets anders dat niet klopt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice van Ticketmaster.be.

* Alle ticketprijzen exclusief €5 servicekosten per ticket.
Tickets en polsbandjes zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Tijden

Op vrijdagochtend 17 juni 2016 om 10:00 uur openen we de poorten van camping A. Een paar uur later zijn ook de bungalows en blokhutten op camping B beschikbaar. De eerste bands en dj’s beginnen vrijdag vroeg in de middag en we gaan tot diep in de nacht door, ook op zaterdag en zondag. Op maandagochtend om 12:00 uur zwaaien we de laatsten van jullie uit. Als je een weekend te lang vindt, kun je natuurlijk ook een dag komen.

Openingstijden festivalterrein:

Vrijdag 14:00 – 04:00 uur.
Zaterdag 12:00 – 04:00 uur.
Zondag 12:00- 01:00 uur.

Overnachten

Camping

Je kunt bij Best Kept Secret festival overnachten op de reguliere camping of op onze boutique camping. De verschillende overnachtingsmogelijkheden vind je op onze Camping pagina.

De reguliere camping is voor bezoekers met een Weekendticket die hun eigen tent meenemen. De boutique camping is voor bezoekers die overnachten in een bungalow of andere vaste accommodatie. Op de reguliere camping is ruim voldoende kampeergelegenheid en de camping ligt op een paar honderd meter lopen van het festivalterrein. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen en is een campingwinkel aanwezig.

Op loopafstand van de camping ligt een prachtig meer waarin gezwommen mag worden. Neem dus zwemkleding en een extra handdoek mee. Zwemmen kan alleen vanaf de campingzijde van Beekse Bergen, niet vanaf het festivalterrein. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie en onze beveiligers op.

Op de camping is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier.

Campers & caravans

De camper- en caravan plaatsen zijn uitverkocht. Naast een caravan- of camperticket heb je Weekendtickets incl. camping nodig voor jezelf en je slapies. Op je caravan- of camperplaats is ruimte voor een bijzettent. Je staat op het camper- en caravanveld van onze boutique camping.

Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn geregistreerd zijn toegestaan. Omgebouwde busjes, auto’s met een XXL tent en niet-draagbare tenten worden niet toegelaten. Voor het trekkende voertuig is geen parkeerkaart nodig.

Bungalows

Alle vaste accommodaties voor Best Kept Secret 2016 zijn uitverkocht.

Boutique camping

Voor wie niet wil sjouwen of liever wat luxer kampeert, hebben we verschillende andere overnachtingsmogelijkheden. Van een basic, vooropgezette tent met luchtbed, beddegoed, ingerichte tipi’s tot ‘tenten’ van karton (de kartent, jawel). Natuurlijk ben je ook van harte welkom met je caravan of camper. Voor je het weet, slaap je nog lekkerder dan thuis!

De verschillende mogelijkheden vind je op onze Camping pagina.

Openingstijden

Op vrijdagochtend 17 juni om 10:00 uur openen we de poorten van de reguliere camping. Een paar uur later zijn ook de bungalows, blokhutten en andere accommodaties op onze boutique camping beschikbaar. Op maandagochtend om 12:00 uur zwaaien we de laatsten van jullie uit.

Registratie

Omdat we gebruik maken van een reguliere camping, dient er van overheidswege een nachtregister te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Bij aanschaf van de campingtickets moeten daarom van alle kampeerders naam, woonplaats en geboortedatum worden opgegeven. Geef wijzigingen in deze gegevens uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival door middels een mailtje naar info@bestkeptsecret.nl. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Cashless

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst wissel je je ticket in voor een polsbandje. Aan dat polsbandje zit een betaalchip die je bij één van de oplaadpunten op het terrein oplaadt. Dit kan met pin of cash. Bij een beperkt aantal kassa’s is het ook mogelijk om met credit card je chip op te laden. Je kunt maximaal €250 tegoed op je betaalchip zetten. Bij je bestelling aan de bar houd je je polsbandje met de betaalchip tegen de kassa. Je ziet wat je hebt besteld, wat het kost, waarna je bestelling automatisch wordt afgerekend en je je nieuwe saldo ziet. Als je tegoed op is, laad je je betaalchip weer op bij één van de de oplaadpunten. Bij de kassa’s zijn voor €3,- ook losse chipkaarten verkrijgbaar. Daar kun je bijvoorbeeld de gehele pot van jou en je vrienden op storten. Zo reken je je drank af met 1 gezamenlijke chipkaart. Ook die chipkaart laad je weer op als de pot leeg is.

Tegoed terug

Het eventuele resterende tegoed dat je na a oop van Best Kept Secret 2016 nog op je chip hebt staan kan je uitsluitend online en na a oop van het festival terug krijgen via bestkeptsecret.nl/cashout. Vanaf maandag 20 juni vind je hier een formulier waar je je chip ID en je IBAN gegevens invoert. Je chip ID vind je op de achterkant van je chip. Nadat je je gegevens hebt ingevoerd ontvang je je resterend tegoed binnen twee weken op je rekening. Let op: je tegoed terugvragen kan tot uiterlijk 31 juli 2016, daarna vervalt het.

 

Doneer je tegoed

Je kan je resterend tegoed ook doneren aan Movement On The Ground. Dit is een stichting die zich inzet voor de vele duizenden mannen, vrouwen en kinderen die op de vlucht zijn voor het oorlogsgeweld in het Midden-Oosten en vastzitten in vluchtelingenkampen aan de grenzen van Europa. Movement on the Ground is van mening dat ieder mens recht heeft op een veilige omgeving, onderdak, eten en drinken en zet zich in om de omstandigheden in de vluchtelingenkampen te verbeteren. Met jouw bijdrage kunnen er dekens, kachels, kleding, medische hulpmiddelen en onderwijs voor kinderen in  vluchtelingenkampen worden gerealiseerd. Voor meer informatie ga je naar movementontheground.com of naar de infobalie op het festivalterrein.

Het doneren van je resterende chip tegoed kan bij de uitgang van het festival via de twee speciale donatiepalen die daar staan of na afoop online via bestkeptsecret.nl/cashout.

Goed om te weten:

– Polsbandjes zijn alleen geldig als je ze om je pols zitten.
– Betaalchips zijn alleen geldig als ze aan een polsbandje om je pols vastzitten.
– Polsbandjes (en dus ook de chips) zijn niet overdraagbaar aan derden.

Eten & drinken

Bekijk hier het menu voor Best Kept Secret! Op Best Kept Secret vind je meer dan 50 foodtrucks en mini-restaurants. Maar er is meer. Schuif aan bij ons long table dinner, kies zelf het fruit voor je sap uit de kas en gooi je eigen vlees op onze BBQ’s. Van kreeft tot kapsalon, van bietensap tot bitterbal: onze cateraars verheffen koken tot kunst. ‘The Van Gogh’s of the field’ kopte een Brits blog niet voor niets.

We streven op Best Kept Secret naar een divers en zo duurzaam mogelijk aanbod en houden rekening met diëten en allergieën. Dat betekent niet alleen vegetarische maaltijden of soep: de doorgewinterde festivaltijger vindt bij ons ook een vette bek.

Als je speciale voeding of medicijnen nodig hebt en dit mee het festivalterrein op moet nemen, stuur dan vooraf een mail naar info@bestkeptsecret.nl. Wij zorgen dan dat onze beveiligers weten waarom die pillen in je zak zitten.

Hopelijk is het in juni lekker weer. In dat geval is het belangrijk om genoeg te drinken en zullen er gratis drinkwaterpunten aanwezig zijn op het festivalterrein.

We schenken geen alcohol aan bezoekers onder de 18 jaar.

Route & parkeren

Best Kept Secret vindt plaats op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het festival is goed bereikbaar met zowel auto, openbaar vervoer als fiets. We streven naar een zo groen en duurzaam mogelijk festival, dus probeer met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen. Of kom op de fiets: geen file en gratis parkeren!

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar station Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen naar het festivalterrein (zie onder). Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie. De NS biedt een speciaal Best Kept Secret 2016 retourtje aan: voor €20 heb je een retourtje van een willekeurig station naar station Tilburg incl. een pendelbusticket. Klik hier voor meer informatie.

Vanuit België neem je in Antwerpen de stoptrein naar Roosendaal. In Roosendaal stap je over op de trein naar Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen (zie onder). Raadpleeg voor vertrek ns.nl, een OV-app en/of BelgianRail.be voor actuele reisinformatie.

Pendelbussen

Vanaf station Tilburg rijden pendelbussen naar de pendelbushalte nabij Camping A / Hoofdentree. Vanaf hier loop je zo naar Camping A of het festivalterrein. Een retourticket kost €5.

Pendelbussen rijden af en aan, ongeveer ieder half uur, tussen de volgende tijden:

vrijdag 17 juni & zaterdag 18 juni: 08:00 – 06:00 uur
zondag 19 juni: 08:00 – 02:00 uur
maandag 20 juni: 08:00 – 13:00 uur

Bezoekers die met de pendelbus naar camping B(ungalow) willen, pakken ook de pendelbus naar de hoofdingang nabij camping A en stappen daar over op de kleine pendeldienst naar camping B(ungalow). Je betaalt nog steeds €5 voor een retourtje. Deze kleine pendelbus rijdt af en aan, ook ongeveer ieder half uur, tussen de volgende tijden:

vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni: 10:00 – 18:00 uur
zondag 19 juni: 20:00 – 04:00 uur
maandag 20 juni: 09:00 – 13:00 uur

Met de auto

Dagbezoekers en kampeerders op camping A: stel je navigatiesysteem in op Kommerstraat, Hilvarenbeek en schakel je navigatie uit wanneer de verkeersborden Best Kept Secret aangeven.

Overnacht je op camping B(ungalow)? Navigeer dan naar Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek en schakel je navigatie uit wanneer de verkeersborden Best Kept Secret aangeven.

Let op: als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, geldt er een weekendafsluiting van de A27 van knooppunt St. Annabosch richting, en tot aansluiting Oosterhout (nr. 19).

Parkeren

Parkeerkaarten kosten €15 in de voorverkoop en €25 bij onze parkeerwachter (incl. servicekosten). Afgelopen jaar was er onduidelijkheid over de parkeerkosten. Dat lossen we op: één voertuig, één parkeerkaart. Met een parkeerkaart mag je onze parkeerplaats onbeperkt op- en afrijden. De parkeerterreinen zijn iedere dag vanaf 09:00 uur open.

Kiss & Ride

Voor mensen die gebracht en gehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride route. Deze staat duidelijk aangegeven op de borden. Let er goed op dat je op de aangegeven plek uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van Best Kept Secret.

Overig

Contact

Wordt je vraag hieronder of op de site niet beantwoord, mail ons dan op info@bestkeptsecret.nl of contact ons via Twitter.

Updates & nieuws

Het snelst werkt Whatsapp: voeg +31 6 8353 8602 toe aan je contacten en app ons ‘subscribe’. Via WhatsApp informeren we je razendsnel over toevoegingen aan de line-up, het belangrijkste nieuws en wijzigingen in het programma tijdens het festival. Maak je geen zorgen: wij haten spam, net als jij. Meld je af door ‘off’ te appen.

Volg Best Kept Secret op Twitter, Instagram (#BKS16) en YouTube, like Best Kept Secret op Facebook en laat je weten dat je komt. Ook kun je je abonneren op de Best Kept Secret 2016 Spotify–playlist, met tracks van alle optredende bands, dj’s en artiesten.

Als je per mail op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe namen en al het nieuws rondom Best Kept Secret, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Altijd nieuwe namen als eerste in je inbox.

Leeftijd

Er is geen minimumleeftijd voor het bezoeken van Best Kept Secret, maar we hebben geen speciale voorzieningen voor kinderen. We hanteren daarom een adviesleeftijd van 16 jaar. Ben je jonger, zorg dan voor begeleiding door een meerderjarige. Voor jongeren geldt de normale toegangsprijs; we hebben geen kinderkaartjes.

We schenken geen alcohol en verkopen geen tabak aan bezoekers onder de 18 jaar.

Huisregels

De basisregel is eenvoudig: ga respectvol met elkaar om en zorg ervoor dat het voor jou en je omgeving een leuk festival wordt én blijft. Die basisregel is onze leidraad, ook van het barpersoneel, de cateraars, mensen op de camping en onze beveiligers. Bij twijfel: zie basisregel.

Omdat we veiligheid belangrijk vinden, hebben we een aantal algemene huisregels opgesteld. Daarbij maken we onderscheid tussen het festivalterrein en de campings. Het campingreglement, met daarin ook het toegangsbeleid, vind je hier. Een volledig overzicht van alle huisregels vind in de algemene voorwaarden. Met de aanschaf van een ticket of betreding van ons terrein ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden, dus lees ze vooraf goed door.

De volgende zaken mogen niet worden meegenomen op het festivalterrein: etenswaren, glaswerk, plastic flessen (0,5 liter flesjes zonder dop zijn wel toegestaan), bidons, blik, camelbaks, huisdieren, (klap)stoelen, krukjes, opblaasbare objecten, paraplu’s en parasols, selfiesticks, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen (waaronder – maar niet alleen – spuitbussen of CS gas). Een lichte (rug)tas of kleine rugzak is geen probleem.

Medicijnen

Als je speciale voeding of medicijnen nodig hebt en dit mee de camping of het festivalterrein op moet nemen, stuur dan vooraf een mail naar info@bestkeptsecret.nl. Wij zorgen dan dat onze beveiligers weet waarom die pillen in je zak zitten.

Fotograferen, poncho’s & dekens

Natuurlijk moet de vierde editie van Best Kept Secret festival worden vastgelegd. Delen kan op Facebook, Instagram en Twitter (#BKS16). Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur (hieronder vallen alle camera’s met afneembare lenzen) zijn echter niet toegestaan. Digitale camera’s en mobiele telefoons met camera mogen natuurlijk gewoon mee het festivalterrein op. Dit geldt ook voor een plaid of dekentje om op te zitten, poncho’s (hopelijk niet nodig) of zonnebrandcrème (hopelijk wel nodig).

Partners

Sponsoring partners:
Jupiler
fritz-kola

Mediapartners:
3FM
3VOOR12
Volkskrant
Studio Brussel
DeMorgen
HUMO
ACHT
VEVO
22tracks

Supporting partners:
Effenaar
013
W2
Mezz
Le Guess Who?
Incubate
CJP
ETEP
Marcato

Tickets & polsbandjes

Gekochte tickets zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Dagkaarten en Weekendtickets ruil je bij aankomst voor een polsbandje waarmee je het festivalterrein op kunt. Polsbandjes zijn persoonsgebonden (letterlijk!) en niet overdraagbaar. Je kunt dus geen Weekendticket aanschaffen, zelf op vrijdag komen en een vriend(in) met jouw bandje op zaterdag of zondag laten gaan.

Roken & crowdsurfen

Beiden mogen niet in de festivaltenten en/of (tijdelijke) gebouwen op Best Kept Secret. En vooral niet tegelijkertijd. Crowdsurfen mag ook niet buiten de tenten en podia.

In bomen en stellages klimmen mag niet. Vuurtjes stoken evenmin, behalve op een paar plekken die duidelijk zijn aangegeven. Daarbuiten kan het écht niet: teveel bomen, droge takken, bladeren en omstanders. Overtreders lopen het risico hun polsbandje te moeten inleveren en van het festival en/of de campings te worden gestuurd.

Kluisjes & oplaadservice

Op het festivalterrein en de camping zijn kluisjes te vinden. Op het festivalterrein kan je tevens je telefoon opladen. Neem je eigen kabeltje mee! Je vindt de kluisjes en de opladers bij de infobalie.

Cash

Bij de kassa’s op het festivalterrein kan geen contant geld worden opgenomen of worden betaald met biljetten van €200 of €500. Voor je eigen veiligheid: zorg dat je niet teveel cash geld op zak hebt, in je tent of bungalow laat liggen. Inbrekers en dieven bezoeken helaas ook festivals… Opladen van tegoed op je chip kan altijd met PIN.

Mindervaliden

Uiteraard zijn mindervaliden welkom op Best Kept Secret. We doen er alles aan om het natuurlijke terrein voor iedereen zo goed mogelijk bereikbaar en toegankelijk te maken, maar kunnen helaas niet garanderen dat elk stukje van het bosrijke terrein (eenvoudig) bereikt kan worden door mensen met een beperking of in een rolstoel.

Het weer

Natuurlijk wordt het ook dit jaar prachtig weer, maar wees voorbereid op alle weertypes. Bij hoge temperaturen en/of felle zon zal er gratis drinkwater beschikbaar zijn op het festivalterrein. Drink voldoende water (van alcohol droog je uit) en smeer jezelf in met zonnebrandcrème met een hoge factor. Vergeet bij minder goed weer je poncho of regenjas niet.

Veiligheid

Als iedereen zich aan de regels houdt, verloopt ook de vierde editie van Best Kept Secret festival vlekkeloos. Lees de huisregels en algemene voorwaarden goed door. Volg tijdens het evenement te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie en/of het beveiligingspersoneel op.

Gehoorbescherming

Best Kept Secret ondersteunt de I Love My Ears campagne. We raden je aan altijd gehoorbescherming te dragen. Op ILoveMyEars.nl vind je een aantal nuttige tips hoe je je oren zo goed mogelijk beschermt. Zo kun je nog lang blijven genieten van (live) muziek!

Persaccreditatie & promotie-aanvragen

De aanmeldingsprocedure voor persaccreditatie is gesloten.

Persberichten, logo’s en sfeerbeelden (foto + video) zijn altijd te vinden op bestkeptsecret.nl/press. Voor overige pers- en promotievragen in aanloop naar het festival neem je contact op met info@bestkeptsecret.nl.