Algemeen

De derde editie van Best Kept Secret festival vindt plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Overnachten kan op het naastgelegen campingterrein en bungalowpark. De derde editie heeft één openluchtpodium (ONE), drie overdekte podia (TWO, THREE en FIVE) en één afwijkend podium: FOUR. Dit laatste podium wordt gehost door dj St. Paul, die elke dag ook een aantal gast-dj’s sets laat draaien. In totaal treden op Best Kept Secret festival 2015 zo’n 95 artiesten, bands en dj’s op.

Best Kept Secret focust 100% op muziek, met een sterke, scherpe line-up waar grotere namen worden afgewisseld met veel nieuwe ontdekkingen uit indie, folk, hiphop, rock, elektronica of een mix van stijlen. Het fraaie festivalterrein met bos, strand, zwemwater, nabijgelegen bungalowpark en camping, het uitstekende eten én drinken dragen bij aan ons doel: jouw ideale festival.

Heb je een vraag die hieronder niet wordt beantwoord? Stel deze via Twitter of mail info@bestkeptsecret.nl.

Tijden

De openingstijden van het festivalterrein zijn:

Vrijdag 19 juni: 14:00 – 04:00 uur
Zaterdag 20 juni: 11:00 – 04:00 uur
Zondag 21 juni: 10:00 – 01:00 uur

Klik hier voor de timetable.

Camping A is vrijdagochtend vanaf 10:00 uur open en sluit maandagochtend om 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin (je wordt niet binnen gelaten), langer blijven kan helaas ook niet. Op camping A staat iedereen met een eigen tent.

Je kunt vrijdag vanaf 13:00 uur je bungalow of vaste tent op camping B(ungalow) in. Maandagochtend om 12:00 moet je je bungalow of vaste tent hebben verlaten.

Leeftijd

Er is geen minimumleeftijd voor het bezoeken van Best Kept Secret festival, maar de organisatie hanteert een adviesleeftijd van 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar, zorg dan voor begeleiding door een meerderjarige. Voor jongeren en kinderen geldt de normale toegangsprijs. Op het festivalterrein zijn geen speciale voorzieningen voor kinderen.

Eten & drinken

We vinden lekker en gezond eten en drinken belangrijk. We streven op Best Kept Secret festival naar een divers en zo duurzaam mogelijk aanbod en proberen rekening te houden met diëten. Dat betekent niet alleen maar vegetarische maaltijden, soep of verantwoorde sappen; ook de doorgewinterde festivaltijger komt aan zijn of haar trekken. De complete food line-up van afgelopen jaar geeft een goede indruk van ons aanbod. Of bekijk de smakelijke trailers die we maakten met acht van onze cateraars.

We houden ons aan de wet en schenken dus geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Als je speciale voeding of medicijnen nodig hebt en dit mee het festivalterrein op moet nemen, stuur dan vooraf een mailtje naar info@bestkeptsecret.nl.

Hopelijk is het in juni lekker weer. In dat geval is het extra belangrijk om genoeg te drinken en zal er gratis drinkwater beschikbaar zijn op het festivalterrein.

Cashless

Op Best Kept Secret 2015 betaal je – net als vorig jaar – met een chip aan je polsbandje.

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst op ons terrein wissel je je toegangskaart om voor een polsbandje. Aan dat polsbandje zit een chip die je bij de oplaadpunten op ons terrein oplaadt, met PIN of met cash. Bij je bestelling aan de bar houd je je polsbandje met de chip tegen de kassa, waarna je bestelling automatisch wordt afgerekend. Als je tegoed op is, laad je je chip weer op bij een van de oplaadpunten. Voor je naar huis gaat, kun je een eventueel tegoed op je chip uit laten betalen in cash. Dit kan bij een beperkt aantal kassa’s, gedurende de openingstijden van het festivalterrein en uitsluitend op maandagochtend op camping A.

Hoe geef ik een rondje?

Een chip aan je polsbandje? Da’s lastig rondjes geven. Daar hebben we iets op gevonden: bij de oplaadpunten zijn voor €2 losse chipkaarten verkrijgbaar. Daar kun je de gehele pot van jou en je vrienden op storten. Zo reken je het hele weekend je drank af met één gezamenlijke chipkaart. Ook die chipkaart laad je weer op als de pot leeg is. Een eventueel restbedrag laat je cash terug betalen voor je naar huis gaat.

De voordelen:

  • Gemak: geen broekzak vol munten of het hele weekend een dikke portemonnee in je kontzak. Altijd je portemonnee aan je polsbandje.
  • Geen vaste muntprijs, dus we kunnen prijzen variëren. Een cola is op Best Kept Secret 2015 bijvoorbeeld goedkoper dan een biertje.
  • Minder wachttijd bij de bar en eettentjes.
  • Minder plastic afval.
  • Ook voor ons als organisatie zijn de voordelen helder: de chips zijn veiliger, minder fraudegevoelig en minder milieubelastend.

Wat als ik mijn bandje of pas verlies?

De chip zit aan je polsbandje dus de kans is zeer klein dat je die verliest. De losse chipkaart geeft echter meer kans op verlies of diefstal. Net als met je portemonnee of met munten kan de oneerlijke vinder je chipkaart gebruiken om drank of eten te kopen; dat verandert helaas niet. Wanneer je daarvoor kiest, kunnen we de chip aan je polsbandje of je chipkaart registeren: je koppelt dan je chip(-kaart) aan je e-mail adres, met een zelfgekozen wachtwoord. Meer niet. Bij verlies of diefstal kun je je chip(-kaart) dan laten deactiveren. Zonder registratie kunnen we chips niet deactiveren of geld terugstorten. Dat betekent immers dat iedereen elke (gevonden) chip en elke kaart, dus ook de jouwe, zonder controle kan laten deactiveren en uitbetalen.

Goed om te weten

  • Het maximale bedrag dat je op je chip of chipcard kunt storten is €150.
  • Polsbandjes zijn alleen geldig als ze om je pols zitten.
  • Chips zijn alleen geldig als ze aan een polsbandje om je pols vastzitten.
  • Het tegoed op je chip(card) laten uitbetalen in cash is mogelijk bij een beperkt aantal kassa’s op het festivalterrein.
  • Met een dagkaart is het alleen mogelijk om je resterende tegoed uitgekeerd te krijgen op de dag zelf.

Registratie & privacy statement

Of je je betaalchip of -kaart registreert, is aan jou. Wil je volstrekt anoniem op Best Kept Secret rondlopen, eten en drinken, dan is dat geen probleem. Wil je bij verlies of diefstal je chip(-kaart) deactiveren dan kan dat ook. In dat laatste geval is registratie met e-mail en een zelfgekozen wachtwoord noodzakelijk. Om fraude te voorkomen kun je op Best Kept Secret niet betalen met credit cards, biljetten van €200 en €500. Ook is het niet mogelijk om op het terrein cash geld op te nemen. Check ons privacy statement als je nog vragen hebt.

Tickets

De kaartverkoop voor Best Kept Secret festival 2015 is gestart. Koop je tickets via bestkeptsecret.nl/tickets, Eventim.nl, bij Concerto, alle Plato– en Primera-winkels.

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en bij het aanschaffen van een weekend combi-ticket (incl. camping) ook met het campingreglement.

Voor de kaartverkoop werkt Best Kept Secret samen met CTS Eventim. Heb je vragen over je bestelling, dan raden wij je aan om eerst in Mijn Eventim op eventim.nl in te loggen met je inloggegevens (e-mailadres of gebruikersnaam + persoonlijk wachtwoord aangemaakt tijdens je bestelling). Hier kun je de status van je bestelling zien. Als je eenmaal bent ingelogd, ga je naar Orderhistorie. In je orderhistorie klik je vervolgens op Nu de status bekijken, klik daarna om je Ticketdirect e-ticket te openen op je Ordernummer. Hier vind je ook alle relevante informatie met betrekking tot je bestelling en kun je jouw tickets opslaan of uitprinten. Staat er geen ordernummer of is er iets anders dat niet klopt, dan raden wij aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Eventims klantenservice via 0900-1353 (€0,45 p/m).

Weekendtickets

Weekendticket (zonder camping): €125*
Weekendticket voor het festival (19, 20, 21 juni), zonder campingticket.
 Let op: koop dit ticket alleen wanneer je niet wilt overnachten op de camping.
*exclusief €5 servicekosten

Weekend combi-ticket (incl. camping): €147,50*
Weekendticket voor het festival (19, 20, 21 juni) inclusief €22,50 campingticket voor drie overnachtingen (vrijdag, zaterdag en zondag) met je eigen tent op de camping.
*exclusief €5 servicekosten

Ben je CJP lid? Ontvang €10 korting op je weekend combi-ticket. Klik hier voor de voorwaarden en het bestellen van je tickets.

Dagtickets

Dagkaart vrijdag 19 juni: €69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op vrijdag 19 juni, niet tot de camping.
*exclusief €5 servicekosten

Dagkaart zaterdag 20 juni: €69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zaterdag 20 juni, niet tot de camping.
*exclusief €5 servicekosten

Dagkaart zondag 21 juni: €69*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zondag 21 juni, niet tot de camping.
*exclusief €5 servicekosten

Bungalows

Alle bungalows en vaste accommodaties tijdens Best Kept Secret 2015 zijn uitverkocht.

Festitent huurtenten

Geen zin om je tent, slaapzak en matje mee te sjouwen en tijd te verspillen aan het opzetten? Huur dan nu één van de Festitenten die we al voor je hebben opgezet op onze camping (ook te huur inclusief slaapzakken, luchtbedden en kussens). Klik hier voor meer informatie.

Campers & caravans

Een plek voor je camper of caravan op onze camping kost €89 (incl. servicekosten). Naast een ticket voor je camper of caravan heb je weekend combi-tickets nodig voor jezelf en de andere inzittenden. Op je caravan- of camperplaats is ruimte voor een bijzettent.

Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn geregistreerd zijn toegestaan. Omgebouwde busjes, auto’s met een XXL tent en niet-draagbare tenten worden niet toegelaten. Voor het trekkende voertuig is geen parkeerticket nodig.

Registratie

Omdat we gebruik maken van een reguliere camping, dient er van overheidswege een nachtregister te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Bij aanschaf van de campingtickets moeten daarom van alle kampeerders naam, woonplaats en geboortedatum worden opgegeven. Hou die dus bij de hand. Geef wijzigingen in deze gegevens uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival door middels een mailtje naar ticket@bestkeptsecret.nl. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Verkoop

Het Best Kept Secret ticketsysteem wordt gehost en beheerd door CTS Eventim. Je kunt betalen met iDeal, Visa en Mastercard. Let op dat je je tickets uitsluitend koopt via bestkeptsecret.nl/tickets, Eventim.nl of bij de Primera winkels (waar fysieke tickets te koop zijn). Lees voor je een ticket koopt eerst onze algemene voorwaarden en het campingreglement. Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden en het reglement.

Per persoon kunnen maximaal 10 tickets worden afgenomen.

Andere aanbieders verkopen tickets voor Best Kept Secret festival mogelijk voor andere (hogere) prijzen. De organisatie heeft helaas geen invloed op deze tussenhandel. Koop je kaarten uitsluitend via bestkeptsecret.nl/ticketsEventim.nl of bij de Primera winkels. Alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Overnachten

Camping

Je kunt bij Best Kept Secret festival overnachten op camping A of B. Camping A is voor bezoekers met een weekend combi-ticket die hun eigen tent meenemen, camping B voor bezoekers die overnachten in een bungalow of andere vaste accommodatie. Op camping A is ruim voldoende kampeergelegenheid en de camping ligt op een paar honderd meter lopen van het festivalterrein. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen en is een campingwinkel aanwezig.

Op loopafstand van de camping ligt een prachtig meer waarin gezwommen mag worden. Neem dus zwemkleding en een extra handdoek mee. Zwemmen kan alleen vanaf de campingzijde van Beekse Bergen, niet vanaf het festivalterrein. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie op.

Op de camping is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier. Hierin lees je o.a. dat je per bezoeker maximaal 4,5 liter zelf meegebrachte frisdrank en/of licht alcoholhoudende drank (maximaal 15%) mee mag nemen, mits verpakt in gesealde plastic flessen en/of in blikjes. Zelf meegebrachte sterk alcoholische drank en/of glas(werk) zijn niet toegestaan op het park.

Bungalows

Alle vaste accommodaties tijdens Best Kept Secret 2015 zijn uitverkocht.

Festitent huurtenten

Geen zin om je tent, slaapzak en matje mee te sjouwen en tijd te verspillen aan het opzetten? Huur dan nu één van de Festitenten die we al voor je hebben opgezet op onze camping (ook te huur inclusief slaapzakken, luchtbedden en kussens). Klik hier voor meer informatie.

Campers & caravans

Een plek voor je camper of caravan op onze camping kost €89 incl. servicekosten. Naast een ticket voor je camper of caravan heb je weekend combi-tickets nodig voor jezelf en de andere inzittenden. Op je caravan- of camperplaats is ruimte voor een bijzettent. Voor het trekkende voertuig is geen parkeerticket nodig.

Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn geregistreerd zijn toegestaan. Omgebouwde busjes, auto’s met een XXL tent en niet-draagbare tenten worden niet toegelaten.

Openingstijden

Camping A is vrijdagochtend vanaf 10:00 uur open en sluit maandagochtend om 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin (je wordt niet binnen gelaten), langer blijven kan helaas ook niet. Op camping A staat iedereen met een eigen tent.

Je kunt vanaf 13:00 uur je bungalow of vaste tent op camping B(ungalow) in. Maandagochtend om 12:00 moet je je bungalow of vaste tent hebben verlaten.

Registratie

Omdat we gebruik maken van een reguliere camping, dient er van overheidswege een nachtregister te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Bij aanschaf van de campingtickets moeten daarom van alle kampeerders naam, woonplaats en geboortedatum worden opgegeven. Geef wijzigingen in deze gegevens uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival door middels een mailtje naar ticket@bestkeptsecret.nl. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Op de campings is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier.

Route

Best Kept Secret festival vindt plaats op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek). Het festival is goed bereikbaar met zowel auto, openbaar vervoer als fiets. We streven naar een zo groen en duurzaam mogelijk festival, dus probeer met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen. Of nog beter: kom op de fiets. Geen file en gratis parkeren voor de deur!

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar station Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Vanuit België neem je in Antwerpen de stoptrein naar Roosendaal. In Roosendaal stap je over op de trein naar Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Pendelbussen

Vanaf station Tilburg rijden pendelbussen naar het festivalterrein en pendelbussen naar de campings. Een retourticket kost €5. De tijden van de pendelbussen maken we dichterbij het festival bekend.

Met de auto

Vanaf de A58 en de A65 neem je afslag 10 richting Hilvarenbeek / Beekse Bergen. Vanaf daar wordt het festivalterrein op borden aangegeven. Voor de niet-padvinders onder jullie: stel je navigatiesysteem in op ‘Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek’ en schakel je navigatie uit wanneer de verkeersborden Best Kept Secret aangeven.

De parkeerterreinen zijn iedere dag vanaf 09:00 uur open. Volg de aanwijzingen op de borden en die van het parkeerpersoneel op. In de voorverkoop kost een parkeerkaart voor het gehele weekend €15, voor een losse dag betaal je in de voorverkoop €10. Op de dag zelf kost een parkeerkaart voor het gehele weekend €20 en voor een losse dag €15. Neem gepast geld mee, dat scheelt veel tijd voor iedereen. LET OP: kom je het gehele weekend met de auto, maar rijd je iedere dag terug naar huis of naar een logeeradres, koop dan 3 losse dagparkeerkaarten. Een weekendparkeerkaart is alleen geldig als je éénmaal het parkeerterrein oprijdt en éénmaal het terrein afrijdt tijdens Best Kept Secret.

Om bij het festival te parkeren heb je een geldig parkeerticket nodig. Voor de parkeerterreinen geldt dat een parkeerplaats slechts gebruikt kan worden voor (RDW-gekeurde) personenauto’s en motoren. Indien de organisatie van oordeel is dat een voertuig danwel de inhoud van het voertuig een mogelijk gevaar voor de omgeving is, behoudt zij zich het recht voor om het voertuig te weigeren. Bestuurders van voertuigen dienen op de parkeerterreinen te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders en/of (beveiligings)personeel op te volgen. Foutgeparkeerde voertuigen worden weggesleept. De parkeerplaats wordt niet bewaakt. Het parkeren is derhalve op eigen risico, en de organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing van of schade aan het voertuig (of de inhoud daarvan).

Kiss & Ride

Voor mensen die gebracht en gehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride route. Deze staat duidelijk aangegeven op de borden. Let er goed op dat je op de aangegeven plek uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het festival.

Huisregels

Omdat we veiligheid belangrijk vinden, hebben we een aantal algemene huisregels opgesteld die nageleefd dienen te worden.

De organisatie van Best Kept Secret festival maakt een onderscheid tussen het festivalterrein en de campings. Het campingreglement, met daarin ook het toegangsbeleid voor de campings, vind je hier.

Wat mag er wel en niet?

De basisregel is bovenal: ga respectvol met elkaar om en zorg ervoor dat het voor jou én je omgeving een leuk festival wordt én blijft.

De volgende zaken mogen niet worden meegenomen op het festivalterrein: etenswaren, glaswerk, plastic flessen (0,5 liter flesjes zonder dop zijn wel toegestaan), bidons, blik, camelbaks, huisdieren, (klap)stoelen, krukjes, opblaasbare objecten, paraplu’s en parasols, selfiesticks, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen (waaronder – maar niet beperkt tot – spuitbussen of CS gas). Een lichte (rug)tas of kleine rugzak is geen probleem.

Fotograferen

Natuurlijk moet de derde editie van Best Kept Secret festival worden vastgelegd. Delen doe je op Instagram en Twitter (@BKSfestival, #BKS15). Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur (hieronder vallen alle camera’s met afneembare lenzen) zijn echter niet toegestaan. Digitale camera’s en mobiele telefoons met camera mogen natuurlijk gewoon mee het festivalterrein op. Dit geldt ook voor een plaid of dekentje om op te zitten, poncho’s (hopelijk niet nodig) of zonnebrandcrème (hopelijk wel nodig).

Tickets & polsbandjes

Gekochte tickets zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Dag- en weekendtickets dienen bij aankomst te worden omgewisseld voor een polsbandje alvorens het festivalterrein te betreden. Alleen weekendtickets geven ook toegang tot de camping. Polsbandjes dienen gedurende het gehele weekend om de pols te worden gedragen en mogen niet worden afgedaan of van eigenaar wisselen. Op het festivalterrein kan door de beveiliging gevraagd worden je bandje te tonen.

Roken & crowdsurfen

Er mag niet worden gerookt in de festivaltenten en/of (tijdelijke) gebouwen. Ook crowdsurfen, in bomen en stellages klimmen of vuurtjes stoken is niet toegestaan. Overtreders lopen het risico hun polsbandje te moeten inleveren en van het festival en/of de campings te worden verwijderd.

Voor een volledig overzicht van alle huisregels, klik hier voor de algemene voorwaarden. Met de aanschaf van een ticket of betreding van het terrein ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden, dus lees ze vooraf goed door.

Mocht je nog vragen hebben, mail ons op info@bestkeptsecret.nl.

Overig

Voor de laatste updates, nieuws en wijzigingen in het programma volg je @BKSfestival op Twitter (#BKS15), like je Best Kept Secret festival op Facebook, laat je weten dat je komt en volg je @BKSfestival op InstagramYouTube en Ello. Ook kun je je abonneren op de Best Kept Secret festival playlist op Spotify. Als je per mail op de hoogte gehouden wilt worden van alle updates, nieuwe namen en al het nieuws rondom Best Kept Secret festival, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Cash

Bij de kassa’s op het festivalterrein kan geen contant geld worden opgenomen of worden betaald met biljetten van €200 of €500. Voor je eigen veiligheid: zorg dat je niet teveel cash geld op zak hebt, in je tent of bungalow laat liggen. Inbrekers en dieven bezoeken helaas ook festivals…

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig op het festivalterrein en op de camping.

Oplaadstations

Er zijn mogelijkheden om je telefoon op te laden op het festivalterrein.

Mindervaliden

Uiteraard zijn mindervaliden welkom op Best Kept Secret festival. We doen er alles aan om het bosrijke terrein voor iedereen zo goed mogelijk bereikbaar en toegankelijk te maken, maar kunnen helaas niet garanderen dat elk stukje van het terrein (eenvoudig) bereikt kan worden door mensen met een beperking of in een rolstoel.

Veiligheid

Als iedereen zich aan de regels houdt, verloopt ook de derde editie van Best Kept Secret festival vlekkeloos. Lees de huisregels en de algemene voorwaarden dan ook goed door. Volg tijdens het evenement te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie en/of het beveiligingspersoneel op.

Gehoorbescherming

Best Kept Secret ondersteunt de I Love my Ears campagne. We raden je aan altijd gehoorbescherming te dragen. Op ILoveMyEars.nl vind je een aantal nuttige tips hoe je je oren zo goed mogelijk beschermt. Zo kun je nog lang blijven genieten van (live) muziek!
I Love My Ears

Het weer

Natuurlijk wordt het ook dit jaar prachtig weer, maar wees voor de zekerheid voorbereid op alle weertypes. Bij hoge temperaturen en/of felle zon zal er gratis drinkwater beschikbaar zijn op het festivalterrein.
 Drink voldoende water (van alcohol droog je uit) en smeer jezelf in met zonnebrandcrème met een hoge factor.

Medicijnen

Als je medicijnen gebruikt en deze mee moet nemen op de camping en/of het festivalterrein, stuur dan vooraf een mailtje naar info@bestkeptsecret.nl.

Persaccreditatie

Het accreditatieformulier is gesloten. Indien de organisatie je accrediteert, ontvang je hier uiterlijk één week voor aanvang van het festival bericht over. Persberichten, logo’s en sfeerbeelden zijn te vinden op bestkeptsecret.nl/press. Voor overige vragen in aanloop naar het festival neem je contact op met press@bestkeptsecret.