Info

Algemeen

De tweede editie van Best Kept Secret festival vindt plaats op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 juni 2014 op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Overnachten kan op het naastgelegen bungalowpark en campingterrein. De tweede editie heeft één openluchtpodium (Stage ONE), drie overdekte podia (TWO, THREE en het nieuwe podium FIVE) en één afwijkend podium: FOUR. Dit laatste podium wordt gehost door dj St. Paul, die elke dag ook een aantal gast-dj’s hun sets laat draaien.

Best Kept Secret festival focust 100% op muziek, met een sterke, scherpe line-up waar grotere namen worden afgewisseld door veel nieuwe ontdekkingen uit indie, folk, hiphop, trap, rock, electronica of een mix van stijlen. Het fraaie festivalterrein met bos, strand, zwemwater, nabijgelegen bungalowpark en camping, het uitstekende eten en drinken dragen bij aan ons doel: jouw ideale festival.

Heb je een vraag die hieronder niet wordt beantwoord? Stel deze via Twitter of mail info@bestkeptsecret.nl.


Tijden

De openingstijden van het festivalterrein zijn:

Vrijdag 20 juni 14:00 uur
Zaterdag 21 juni 11:00 uur
Zondag 22 juni 11:00 uur

De camping gaat vrijdagochtend om 10:00 uur open en sluit op maandagochtend 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin en langer blijven kan helaas ook niet.


Leeftijd

Er is geen minimumleeftijd voor het bezoeken van Best Kept Secret festival, maar de organisatie hanteert een adviesleeftijd van 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar, zorg dan voor begeleiding door een meerderjarige. Voor jongeren en kinderen geldt de normale toegangsprijs. Op het festivalterrein zijn geen speciale voorzieningen voor kinderen.

Eten & drinken

We vinden lekker en gezond eten en drinken belangrijk. We streven op Best Kept Secret festival naar een divers en zo duurzaam mogelijk aanbod en proberen rekening te houden met diëten. Dat betekent niet alleen maar vegetarische maaltijden, soep of verantwoorde sappen; ook de doorgewinterde festivaltijger komt aan zijn of haar trekken. De complete food line-up van afgelopen jaar geeft een goede indruk van ons aanbod.

We houden ons aan de wet en schenken dus geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Als je speciale voeding of medicijnen nodig hebt en dit mee het festivalterrein op moet nemen, stuur dan vooraf een mailtje naar info@bestkeptsecret.nl.

Hopelijk is het in juni lekker weer. In dat geval is het extra belangrijk om genoeg te drinken en zal er gratis drinkwater beschikbaar zijn op het festivalterrein.


Tickets

De kaartverkoop voor Best Kept Secret festival 2014 is begonnen. Koop je tickets uitsluitend via bestkeptsecret.nl/tickets. De enige uitzondering is Sounds Tilburg, waar fysieke tickets te koop zijn.

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en het campingreglement.

Heb je vragen over je bestelling, dan raden wij je aan om eerst in Mijn Eventim op www.eventim.nl in te loggen met je inloggegevens (e-mailadres of gebruikersnaam + persoonlijk wachtwoord aangemaakt tijdens je bestelling). Hier kun je de status van je bestelling zien.

Als je eenmaal bent ingelogd, ga je naar Orderhistorie. In je orderhistorie klik je vervolgens op Nu de status bekijken, klik daarna om je Ticketdirect e-ticket te openen op je Ordernummer. Hier vind je ook alle relevante informatie met betrekking tot je bestelling en kun je jouw tickets opslaan of uitprinten.

Staat er geen ordernummer of is er iets anders dat niet klopt, dan raden wij aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Eventims klantenservice via 0900-1330 (€0,45 p/m).

WEEKENDTICKETS

Weekendticket (zonder camping): €119*
Weekendticket voor het festival (20, 21, 22 juni), zonder campingticket.
 Let op: koop dit ticket alleen wanneer je niet wilt overnachten op de camping van Beekse Bergen.
*exclusief €3,50 servicekosten

Weekend combi-ticket (incl. camping): €139*
Weekendticket voor het festival (20, 21, 22 juni) inclusief €20 campingticket voor drie overnachtingen (vrijdag, zaterdag en zondag) met je eigen tent, camper of caravan op de camping van Beekse Bergen.
*exclusief €3,50 servicekosten

DAGTICKETS

Dagkaart vrijdag 20 juni: €64*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op vrijdag 20 juni, niet tot de camping van Beekse Bergen.
*exclusief €3,50 servicekosten

Dagkaart zaterdag 21 juni: €64*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zaterdag 21 juni, niet tot de camping van Beekse Bergen.
*exclusief €3,50 servicekosten

Dagkaart zondag 22 juni: €64*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zondag 22 juni, niet tot de camping van Beekse Bergen.
*exclusief €3,50 servicekosten

Bungalow & camper-tickets

Alle bungalows zijn uitverkocht, er is nog een zeer beperkt aantal vaste tenten beschikbaar.
Deze zijn te reserveren via bestkeptsecret.nl/tickets. Een omschrijving van alle accommodaties en de prijzen vind je op de website van vakantiepark Beekse Bergen.

Heb je vragen over je reservering, neem dan contact op met vakantiepark Beekse Bergen via info@libema.nl of telefonisch (0900 – 0200, €0,10 pm).

Campers & caravans
Alle camper- en caravanplaatsen voor Best Kept Secret 2014 zijn uitverkocht.

Registratie

Omdat we gebruik maken van een reguliere camping, dient er van overheidswege een nachtregister te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Bij aanschaf van de campingtickets moeten daarom van alle kampeerders naam, woonplaats en geboortedatum worden opgegeven. Hou die dus bij de hand. Geef wijzigingen in deze gegevens uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival door een mailtje naar ticket@bestkeptsecret.nl. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Verkoop

Het Best Kept Secret ticketsysteem wordt gehost en beheerd door CTS Eventim. Je kunt betalen met iDeal, Visa en Mastercard. Let op dat je je tickets uitsluitend koopt via bestkeptsecret.nl/tickets. (Of bij Sounds Tilburg, waar fysieke tickets te koop zijn.) Lees voor je een ticket koopt eerst onze algemene voorwaarden en het campingreglement. Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden en het reglement.

Per persoon kunnen maximaal 10 tickets worden afgenomen.

Andere aanbieders verkopen tickets voor Best Kept Secret festival mogelijk voor andere (hogere) prijzen. De organisatie heeft helaas geen invloed op deze tussenhandel. Koop je kaarten alleen via bestkeptsecret.nl/tickets. Alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Camping & bungalows

Camping

Je kunt bij Best Kept Secret festival overnachten op de campingterreinen van Beekse Bergen. Hier is ruim voldoende kampeergelegenheid en de camping ligt op een paar honderd meter lopen van het festivalterrein. Op de camping vind je onder meer een zwembad, goede sanitaire voorzieningen en een campingwinkel.

Op loopafstand van de camping ligt een prachtig groot meer waarin gezwommen mag worden. Neem dus zwemkleding en een extra handdoek mee. Zwemmen kan alleen vanaf de campingzijde van Beekse Bergen, niet vanaf het festivalterrein. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie op.

Op de camping en het vakantiepark is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier. Hierin lees je o.a. dat je per bezoeker maximaal 4,5 liter zelf meegebrachte frisdrank en/of licht alcoholhoudende drank (maximaal 15%) mee mag nemen, mits verpakt in gesealde plastic flessen en/of in blikjes. Zelf meegebrachte sterk alcoholische drank en/of glas(werk) zijn niet toegestaan op het park.

Bungalows

Alle bungalows zijn uitverkocht, er is nog een zeer beperkt aantal vaste tenten beschikbaar. Deze zijn te reserveren via bestkeptsecret.nl/tickets. Een omschrijving van alle accommodaties en de prijzen vind je op de website van vakantiepark Beekse Bergen.

Heb je vragen over je reservering, neem dan contact op met vakantiepark Beekse Bergen via info@libema.nl of telefonisch (0900 – 0200, €0,10 pm).

De camping en het bungalowpark zijn voor festivalgangers geopend van vrijdag 20 juni 10:00 uur tot maandag 23 juni 12:00 uur. Eerder komen heeft geen zin, langer blijven is helaas niet mogelijk.

Op de camping en het vakantiepark is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier.

Campers & caravans

Voor bezoekers die met hun eigen camper of caravan willen komen is een beperkt aantal camper- en caravanplaatsen beschikbaar. Als je hier gebruik van wilt maken, koop je ook een weekend combi-ticket (incl. camping). Vervolgens dient per camper of caravan één camperticket à €89 (incl. servicekosten) te worden aangeschaft. Deze campertickets gaan op 14 februari 2014 om 10:00 uur in de verkoop via bestkeptsecret.nl/tickets.

Registratie

Omdat we gebruik maken van een reguliere camping, dient er van overheidswege een nachtregister te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Bij aanschaf van de campingtickets moeten daarom van alle kampeerders naam, woonplaats en geboortedatum worden opgegeven. Geef wijzigingen in deze gegevens uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival door middels een mailtje naar ticket@bestkeptsecret.nl. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Vervoer

Het festival is goed bereikbaar met zowel auto, openbaar vervoer als fiets. We streven naar een zo groen en duurzaam mogelijk festival, dus probeer met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen. Of nog beter: kom op de fiets. Geen file en gratis parkeren voor de deur!

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar station Tilburg, vanaf daar vertrekken pendelbussen, zie verder. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Vanuit België neem je in Antwerpen de stoptrein naar Roosendaal. In Roosendaal stap je over op de trein naar Tilburg, vanaf daar vertrekken pendelbussen, zie verder. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Pendelbussen
Vanaf station Tilburg rijden pendelbussen naar het festivalterrein en pendelbussen naar de camping. Meer informatie over deze dienst volgt dichter op het festival.

Met de auto

Vanaf de A58 en de A65 neem je afslag 10 richting Hilvarenbeek / Beekse Bergen. Vanaf daar wordt het festivalterrein op borden aangegeven.

De parkeerterreinen zijn iedere dag vanaf 10:00 uur open. Volg de aanwijzingen op de borden en die van het parkeerpersoneel op. Een parkeerkaart voor het gehele weekend kost €10, voor een losse dag betaal je €5. Je kunt met cash en pin betalen.

Voor de niet-padvinders onder jullie: stel je navigatiesysteem in op ‘Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek’ en schakel je navigatie uit wanneer de verkeersborden Best Kept Secret aangeven.

Kiss & Ride
Voor mensen die gebracht en gehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride route. Deze staat duidelijk aangegeven op de borden. Let er goed op dat je op de aangegeven plek uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het festival.

Overig

Voor de laatste updates, nieuws en wijzigingen in het programma volg je @BKSfestival op Twitter (#BKS14), like je Best Kept Secret festival op Facebook en volg je @BKSfestival op Instagram en YouTube. Ook kun je je abonneren op de Best Kept Secret festival playlist op Spotify, ook te beluisteren via de Best Kept Secret festival app. Als je per mail op de hoogte gehouden wilt worden van alle updates en al het nieuws rondom Best Kept Secret festival, meld je aan voor de nieuwsbrief bovenaan de rechterkolom van deze site.

Cash

Bij de kassa’s op het festivalterrein kan contant geld worden opgenomen. Voor je eigen veiligheid: zorg dat je niet teveel cash geld op zak hebt, in je tent of bungalow laat liggen. Inbrekers en dieven bezoeken helaas ook festivals.

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig op het festivalterrein.

Oplaadstations

Er zijn mogelijkheden om je telefoon op te laden.

Mindervaliden

Uiteraard zijn mindervaliden welkom op Best Kept Secret festival. We doen er alles aan om het bosrijke terrein voor iedereen zo goed mogelijk bereikbaar en toegankelijk te maken, maar kunnen helaas niet garanderen dat elk stukje van het terrein (eenvoudig) bereikt kan worden door mensen met een beperking of in een rolstoel.

Veiligheid

Als iedereen zich aan de regels houdt, verloopt ook de tweede editie van Best Kept Secret festival vlekkeloos. Lees de huisregels en de algemene voorwaarden dan ook goed door. Volg tijdens het evenement te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie en/of het beveiligingspersoneel op.

Natuurlijk wordt het dit jaar wél prachtig weer, maar wees voor de zekerheid voorbereid op alle weertypes. Bij hoge temperaturen en/of felle zon: drink voldoende water (van alcohol droog je uit) en smeer jezelf in met zonnebrandcrème met een hoge factor.

Als je medicijnen gebruikt en deze mee moet nemen op de camping en/of het festivalterrein, stuur dan vooraf een mailtje naar info@bestkeptsecret.nl.

Huisregels

Omdat we veiligheid erg belangrijk vinden, hebben we een aantal algemene huisregels opgesteld die nageleefd dienen te worden.

De organisatie van Best Kept Secret festival maakt een onderscheid tussen het festivalterrein en de camping. Het campingreglement, met daarin ook het toegangsbeleid voor de camping, vind je hier.

Wat mag er wel en niet?

De basisregel is bovenal: ga respectvol met elkaar om en zorg ervoor dat het voor jou én je omgeving een leuk festival wordt én blijft.

De volgende zaken mogen niet worden meegenomen op het festivalterrein: etenswaren, glaswerk, plastic flessen (0,5 liter flesjes zonder dop zijn wel toegestaan), bidons, blik, camelbaks, huisdieren, (klap)stoelen, krukjes, opblaasbare objecten, paraplu’s en parasols, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen (waaronder – maar niet beperkt tot – spuitbussen of CS gas). Een lichte (rug)tas of kleine rugzak is geen probleem.

Natuurlijk moet de tweede editie van Best Kept Secret festival worden vastgelegd. Delen doe je op Instagram en Twitter (@BKSfestival, #BKS14) of via onze iPhone app. Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur (hieronder vallen alle camera’s met afneembare lenzen) zijn echter niet toegestaan. Digitale camera’s en mobiele telefoons met camera mogen natuurlijk gewoon mee het festivalterrein op. Dit geldt ook voor een plaid of dekentje om op te zitten, poncho’s (hopelijk niet nodig) of zonnebrandcrème (hopelijk wel nodig).

Gekochte tickets zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Dag- en Weekendtickets dienen bij aankomst te worden omgewisseld voor een polsbandje alvorens het festivalterrein te betreden. Polsbandjes dienen gedurende het gehele weekend om de pols te worden gedragen en mogen niet worden afgedaan of van eigenaar wisselen. Op het festivalterrein kan door de beveiliging gevraagd worden je bandje te tonen.

Er mag niet worden gerookt in de festivaltenten en/of (tijdelijke) gebouwen. Ook crowdsurfen, in bomen en stellages klimmen of vuurtjes stoken is niet toegestaan. Overtreders lopen het risico hun polsbandje te moeten inleveren en van het festival en/of de campings te worden verwijderd.

Voor een volledig overzicht van alle huisregels, klik hier voor de algemene voorwaarden. Met de aanschaf van een ticket of betreding van het terrein ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden, dus lees ze vooraf goed door.

Mocht je nog vragen hebben, mail ons op info@bestkeptsecret.nl.

Partners
Persaccreditatie

Vul voor een persaccreditatie het formulier op www.bestkeptsecret.nl/accreditation volledig in. Indien de organisatie je accrediteert, ontvang je hier uiterlijk één week voor aanvang van het festival bericht over.

Voor overige vragen in aanloop naar het festival neem je contact op met press@bestkeptsecret.nl. Let op, accreditatieaanvragen kunnen uitsluitend worden ingediend via het formulier op bestkeptsecret.nl/accreditation!

Contact

Best Kept Secret festival wordt georganiseerd door concertorganisator Friendly Fire, ArenA Boulevard 61-75, 1101 DL, Amsterdam.

Mocht je vragen hebben en het antwoord niet op deze website vinden, dan kun je je vraag stellen via Twitter (@BKSfestival) of mail info@bestkeptsecret.nl. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor vragen over (gekochte) tickets, mail je naar ticket@bestkeptsecret.nl.