Start kaartverkoop

UPDATES
11:36 – Alle bungalows, chalets, tenten en blokhutten op vakantiepark Beekse Bergen zijn uitverkocht. Er zijn nog weekend- en zaterdagtickets beschikbaar.

11:09 – De zondagtickets zijn uitverkocht. Er zijn nog zaterdag- en weekendtickets beschikbaar.

10:59 – Sta je in de wachtrij van de Beekse Bergen? Nog niet alle accommodaties zijn weg. Het heeft dus zin om nog te blijven wachten in de wachtrij.

10:53 – De groepstickets zijn uitverkocht. Voor de zondagtickets geldt dat er nog een aantal tickets in reservering staan die terug kunnen valllen. Blijf het proberen.

10:23 – Er zijn in alle bovengenoemde ticketcategorieën (uitgezonderd camper/caravantickets) weer tickets vrijgekomen.

10:15 – Alle camper/caravan tickets zijn uitverkocht.

10:12 – Alle weekendtickets zonder camping staan op dit moment in reservering. Het kan zijn dat er met ± 20 minuten reserveringen terugvallen. Blijf het proberen.

10:11 – Alle groepstickets staan op dit moment in reservering. Het kan zijn dat er met ± 20 minuten reserveringen terugvallen. Blijf het proberen.

10:10 – Alle zondagtickets staan op dit moment in reservering. Het kan zijn dat er met ± 20 minuten reserveringen terugvallen. Blijf het proberen.

Net als vorig jaar worden er maximaal 25.000 tickets verkocht. Op deze manier is er genoeg ruimte op het terrein, aan het water of in het bos, maar kunnen we ook een ijzersterk programma presenteren. De komende maanden zullen we nog zo’n 100 andere namen aankondigen.

Weekendtickets kosten € 170 (excl. servicekosten) en verschaffen ook toegang tot de camping. Dagkaarten voor de zondag kosten € 89 (excl. servicekosten). Ook zijn er opnieuw een gelimiteerd aantal groepstickets (5+1 gratis) en weekendtickets (zonder camping) beschikbaar. Tickets worden uitsluitend verkocht via bestkeptsecret.nl/tickets.

Alle tickets voor Best Kept Secret staan op naam. We proberen hiermee ongewenste tussenhandel te voorkomen. Lees hier meer.

Hier vind je alle informatie over de verschillende overnachtingsmogelijkheden, die ook vanaf zaterdag 19 november om 10:00 uur te boeken zijn.