Best Kept Secret Festival

June 12-13-14, 2020

Boutique Village

Op onze gloednieuwe Boutique Village kun je Best Kept Secret in alle luxe beleven. Denk aan: volop ruimte tussen het groen, douches en sanitaire voorzieningen in overvloed. Wij verzorgen een gezellig ontbijt voor de hele Boutique Village op zaterdag en zondag. Pianist Pieter de Graaf speelt op zondagochtend een ontbijtconcert (10:30). Parkeren doe je bij de speciale parkeerplaats voor de Boutique Village, dus je hoeft nooit ver te sjouwen met je spullen. Of je huurt een van de volgende prachttenten:

Bungalows

Baden in luxe, een oase van rust en ontwaken met het gefluit van de vogels op de achtergrond. Midden in de natuur en toch van alle gemakken voorzien. Geen gezeul met je spullen of de herrie van het kampeerterrein aan je hoofd op de vroege festivaldag, maar in alle rust je eitje bakken en een koud sapje uit je koelkast. Beekse Bergen maakt het allemaal mogelijk, van luxe chalets en lodges tot jouw eigen canvaskasteeltje.

Camping

Op onze fraaie natuurcamping zet je je eigen tentje op tussen het groen. Voor wie niet wil sjouwen of liever wat luxer kampeert, hebben we verschillende andere overnachtingsmogelijkheden. Je boodschappen laat je thuis, want de SPAR Camping Store heeft alles wat je nodig heeft. Zie hieronder alle opties op een rij.