Best Kept Secret Festival

31 mei - 1-2 juni 2019

Boutique Village

Op onze gloednieuwe Boutique Village kun je Best Kept Secret in alle luxe beleven. Denk aan: volop ruimte tussen het groen, douches en sanitaire voorzieningen in overvloed, 's ochtends een luxe ontbijt, 's avonds een koud biertje bij het kampvuur en overal plekken om te hangen. Bovendien hoef je maar een klein stukje te lopen naar het festivalterrein. Parkeren doe je bij de speciale parkeerplaats voor de Boutique Village, dus je hoeft nooit ver te sjouwen met je spullen. Of je huurt een van de volgende prachttenten:

Camping

Op onze fraaie natuurcamping zet je je eigen tentje op tussen het groen. Voor wie niet wil sjouwen of liever wat luxer kampeert, hebben we verschillende andere overnachtingsmogelijkheden. Zie hieronder alle opties op een rij.

Bungalows

Baden in luxe, een oase van rust en ontwaken met het gefluit van de vogels op de achtergrond. Midden in de natuur en toch van alle gemakken voorzien. Geen gezeul met je spullen of de herrie van het kampeerterrein aan je hoofd op de vroege festivaldag, maar in alle rust je eitje bakken en een koud sapje uit je koelkast. Beekse Bergen maakt het allemaal mogelijk, van luxe chalets en lodges tot jouw eigen canvaskasteeltje.