Easy Camp

Genoeg van sjouwen met je tent, luchtbed of andere kampeerspullen? Bespaar jezelf de moeite en huur een vooropgezette tent op Easy Camp!

FestiTent

Genoeg van dat gesleep met tent, luchtbed en andere campingbenodigdheden? Bespaar je de moeite en bestel een FestiTent. FestiTent voorziet jou van een solide, kant-en-klare tent verkrijgbaar als één-, twee-, of vierpersoonstent met luchtbed(den).

Het enige dat je zelf moet meenemen is je slaapzak, kussen, kleding en feeststemming. Als je in een FestiTent verblijft, hebben jij en je logé(es) allen weekend incl. campsite ticket(s) nodig.

KarTent

Een waterdichte, milieuvriendelijke én relaxte manier van overnachten op de KarTent Green Camp binnen onze Easy Camp. De KarTent, die bij aankomst en na check-in al voor je klaar staat, biedt plek aan twee of vier personen en blijft ’s ochtends lekker donker (wel zo fijn na een lange nacht).

Ongeacht het weer blijft de KarTent minstens vier dagen kurkdroog van binnen. Na het festival haalt KarTent alle tenten op en maken zij er weer nieuwe kartonnen producten van, zoals een kartonnen campingstoel of tafel!