Accommodation

Natuurlijk kun je dit jaar weer verblijven op de prachtige groene festivalcamping van Best Kept Secret. Op zoek naar iets meer luxe? Huur dan een vooropgezette tent, die beschikbaar zijn in alle prijscategorie├źn. Accommodaties op de Comfort Camp en Easy Camp zijn nu verkrijgbaar, net als de bungalows en andere vaste accommodaties op Vakantiepark/Safari Resort Beekse Bergen.┬á

Easy Camp

Genoeg van sjouwen met je tent, luchtbed of andere kampeerspullen? Bespaar jezelf de moeite en huur een vooropgezette tent op Easy Camp!

Maak op de volgende pagina een keuze tussen FestiTent of KarTent.

Comfort Camp

Het is altijd fijn verblijven op de camping van Best Kept Secret, maar ben je toch op zoek naar nog meer comfort, ruimte en rust, dan is Comfort Camp de oplossing. Laat dat gesjouw maar aan ons over. Start je Best Kept-weekend in comfort!

Maak op de volgende pagina een keuze tussen The Reverb, The Princeton en The Deville.

Beekse Bergen

Verlang je naar een mooi en comfortabel verblijf tijdens Best Kept Secret 2021? Midden in de natuur en van alle gemakken voorzien? Alle nog beschikbare bungalows, safaritenten en andere mooie accommodaties op Vakantiepark/Safari Resort Beekse Bergen zijn nu weer te boeken.

Bekijk snel alle luxe bungalows, chalets, blokhutten en andere vaste accommodaties!