Natuurlijk gaan wij jullie dit weekend heel erg missen… Wil je dit weekend toch een beetje het Best Kept Secret gevoel ervaren, thuis of met een biertje in het park? Gelukkig is er online en op de radio een hoop te beleven.

De tweede aflevering van De Zendmast!

De tweede aflevering van de Best Kept Secret-podcast De Zendmast, in samenwerking met 3FM/Vera On Track, is nu te beluisteren! Onze festivaldirecteur Maurits Westerik en hoofdprogrammeur Roel Coppen blikken terug op de hectische afgelopen periode, maar kijken ook vooruit naar de editie van 2021 met veel muziek van de zojuist aangekondigde line-up. Vind De Zendmast hier op alle platformen.

Best Kept Secret Bingo via Festileaks

Maurits en Jorinde van Team BKS presenteren vanavond om 20:00 op Festileaks een heuse Best Kept Secret-bingo, met tracks uit zeven jaargangen Best Kept Secret. In een avond vol (verborgen) parels laten zij je via een livestream enkele favoriete indie darlings de revue passeren, van Bon Iver tot Bountyhunter en via Slowdive weer terug naar Arctic Monkeys. Trommel je vaste vriendengroep op, want bovendien zijn er mooie prijzen te winnen: wat dacht je van een vinylpakket van The National, een zeldzame testpersing van DIIV en de nieuwste platen van The Strokes, Black Lips en The Homesick? Hier alle info.

Beck, Radiohead en meer op 3FM

Deze hele week staat 3voor12 Radio op 3FM al in het teken van Best Kept Secret, je hoorde onder meer Damien Rice, alt-J en Arcade Fire  ’s avonds van 21:00 – tot 00:00 op de radio. Een echte aanrader om terug te luisteren is de uitzending van donderdagavond, met livemuziek van onder meer Beck (2016) en Radiohead (2017) maar ook een vooruitblik met Pottery en YĪN YĪN die in 2021 alsnog op de line-up staan.

Zaterdagavond: The National, Squid en meer…

Dat is nog niet alles: ook op zaterdag 13 juni is er veel Best Kept Secret op 3FM. In de programma’s van Vera Siemons en Sagid Carter (19:00 tot 00:00) hoor je onder meer de opname van The National op Cross-Linx 2011, waarin de band High Violet bijna integraal speelt. Daarnaast kun zaterdagavond je ook veel Best Kept Secret zien op NPO 2 extra, met een twee uur lange uitzending van 18:30 tot 20:30 waarin Arctic Monkeys, Unknown Mortal Orchestra, Pixies, Damien Rice, Alt-J, Wilco, Superorganism, Christine and the Queens en nog veel meer mooie shows langskomen. Aansluitend is op NPO 2 extra de volledige show van Khruangbin op Best Kept Secret 2018 te zien.

Véél Best Kept Secret-shows op 3voor12

Via 3voor12 kun je vele mooie Best Kept Secret-shows terugkijken. Zie de volledige collectie op de website hier. We lichten er een paar voor je uit: wist je bijvoorbeeld dat de volledige headlineshow van Run The Jewels uit 2017 online staat, de hiphopgroep van Killer Mike en El-P die momenteel keihard gaat met hun vierde album? Ook de show van 2016-headliners Editors staat in zijn geheel online. Op de YouTube van 3voor12 vind je de prachtige show van Deerhunter in 2018. Niet te vergeten: ook Radiohead is in zijn geheel terug te zien, via de eigen library van de band.

Veel plezier dit weekend en hopelijk tot volgend jaar!