The Strokes éindelijk op Best Kept Secret, The National zou hun allermooiste album spelen. De hele dag dansen in de zon, afkoelen in het water. Crowdsurfen door The Casbah, een gloednieuwe bioscoop, verdwalen in de bossen en het weekend afsluiten bij Massive Attack. Dit had Best Kept Secret 2020 moeten worden.

Maar het gaat niet door.

Dit is een gevolg van de nieuwe overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) te voorkomen. De gezondheid van jullie, onze crew en optredende artiesten staat voor ons altijd voorop. Natuurlijk houden wij ons aan deze maatregelen.

Dat de achtste editie van Best Kept Secret niet doorgaat, komt hard aan. Dit zijn bijzondere tijden en die raken ons allemaal. We vragen je om te overwegen je gekochte kaartje te houden voor volgend jaar. Alle reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor Best Kept Secret 2021 op 11, 12 en 13 juni. Alle ticketkopers hebben inmiddels mail ontvangen van onze ticketpartner Eventim over hun andere opties. Vragen over je ticket? Zie hier.

We hopen op je steun. Dit nieuws heeft een enorme impact op ons festival en iedereen die bij Best Kept Secret betrokken is. Voor ons maakt het een enorm verschil als je nu de beslissing maakt om in 2021 bij ons te blijven. Op deze manier help je het fundament onder Best Kept Secret te versterken, zodat we volgend jaar alsnog een geweldige editie voor je kunnen neerzetten.

Momenteel zijn we aan het bekijken welke acts van het van 2020-programma terugkeren op Best Kept Secret 2021, binnen een paar weken maken we hier meer over bekend. Met jullie steun kunnen we het gemis van dit jaar dubbel en dwars willen goedmaken. Hopelijk zien we jullie op 11, 12 en 13 juni 2021.

Tot die tijd, stay safe and healthy,
Het gehele Best Kept Secret-team.

Vanwege de coronacrisis en de Regeling Ticketgelden Coronacrisis, hebben wij als organisator van Best Kept Secret door de nieuwe regelingen over de vouchers en restitutie van de ticketprijs, onze algemene voorwaarden gewijzigd. Deze nieuwe algemene voorwaarden kun je hier raadplegen en zijn per direct van toepassing.