Best Kept Secret Festival

31 mei - 1-2 juni 2019

De eerste headliner: Bon Iver

Bon Iver is de eerste headliner van Best Kept Secret 2019. Voor het eerst in tien jaar staat de band van Justin Vernon op een Nederlands festival en natuurlijk is dat de vrijdag van Best Kept Secret. Tickets gaan aanstaande zaterdag 1 december om 10 uur in de verkoop.

Al sinds debuut For Emma, Forever Ago uit 2008 staat Bon Iver verankerd in de collecties van muziekliefhebbers wereldwijd. Van solo folkzanger groeide Bon Iver uit naar indie-elektronica-formatie. Vernon brak daarmee alle hokjes in duizend stukken. De compleet eigen wereld die hij van de fragmenten bouwde is niet langer in een genre te vangen en dat wordt gelauwerd: het laatste album 22, A Million werd voor twee Grammy’s genomineerd. Naadloos schakelt Bon Iver tussen rauw en gevoelig en daarmee weten ze live iedereen te raken.

Best Kept Secret vindt volgend jaar plaats in het weekend van 31 mei t/m 2 juni. Achter de schermen is er hard gewerkt: de camping is vernieuwd! Wat dacht je van een speciale Boutique Village met de meest comfortabele accommodaties? Samen met de vertrouwde bungalows gaan deze een dag eerder in de verkoop, op vrijdag 30 november om 10 uur. Hou ons in de gaten, want we hebben sneller dan je denkt meer Best Kept Secret-nieuws voor je!