Best Kept Secret Festival

June 12-13-14, 2020

Nieuw op de camping: de Boutique Village

In 2019 introduceren we de nieuwe Boutique Village! Dit is een nieuwe camping naast onze vertrouwde festivalcamping aan het water.

In de Boutique Village kun je Best Kept Secret in alle luxe beleven. Er is volop ruimte om jouw tent tussen het groen op te zetten. Een chille hang-out, rust en ruimte in overvloed. Je ontbijtje krijg je gratis van ons om de dag rustig te beginnen met je mede-kampeerders. Er zijn warme, schone douches in overvloed zodat je er weer fris tegenaan kunt. Je hoeft maar een klein stukje te lopen naar het festivalterrein en parkeren doe je bij de speciale parkeerplaats van Boutique Village. We hebben nog wat meer verrassingen in petto, maar die verklappen we nog niet. De accommodaties op de Boutique Village (en die op het bungalowpark) gaan een dag eerder in de verkoop dan de reguliere tickets en de andere accommodaties, namelijk op vrijdag 30 november om 10 uur! Je kunt vrijdag bij je accommodatie direct je festival-ticket kopen, wel zo makkelijk.

We hebben voor jullie een selectie gemaakt van de mooiste tenten zodat je vast jouw aanstaande paleisje kunt uitzoeken voor tijdens Best Kept Secret. Natuurlijk ben je ook welkom met jouw eigen vertrouwde tent in de Boutique Village. Reserveer nu jouw plek met ruimte, rust en luxe! Zie hier alle accommodaties.