Coronavirus update

Velen van jullie vragen momenteel of Best Kept Secret nog wel doorgaat in juni in verband met de uitbraak van het coronavirus. Dat begrijpen wij natuurlijk. We hebben het beste voor met de gezondheid van jullie allemaal, onze crew en onze optredende artiesten. Om die reden volgen we strikt de instructies op van het RIVM en de autoriteiten en laten we ons zo goed mogelijk door deze instanties informeren.

Op dit moment gelden er geen door de overheid opgelegde gezondheidsmaatregelen die van invloed zijn op het plaatsvinden van Best Kept Secret in juni – alle maatregelen die nu in Nederland van toepassing zijn, gelden tot en met 6 april (update: 1 juni – zie onder). Maar, net als jullie, weten wij niet wat er de komende tijd gaat gebeuren, hoe het virus zich ontwikkelt, of er nieuwe maatregelen komen en hoe deze de komende editie van ons festival mogelijk beïnvloeden. De situatie verandert nu eenmaal van dag tot dag. Als er nieuwe ontwikkelingen bij ons bekend zijn die het doorgaan van Best Kept Secret beïnvloeden, dan zullen we jullie zo snel als mogelijk informeren.

Zonder hoop en vertrouwen zijn we nergens, dus werken wij achter de schermen ondertussen op volle kracht (en thuis!) door aan een zo mooi mogelijke festivaleditie in juni. Fingers crossed! Voor nu: geniet thuis van je favoriete muziek (bijvoorbeeld onze Spotify-playlist 😊), blijf gezond en zorg voor elkaar.

Update:

De Nederlandse overheid heeft haar verbod op evenementen verlengd tot 1 juni. Dat komt dicht in de buurt van de datum waarop Best Kept Secret plaatsvindt. We zouden je erg graag duidelijkheid geven, maar op dit moment is het onduidelijk óf en zo ja, hoe lang bepaalde voorzorgsmaatregelen verder worden verlengd door de overheid en of dit van invloed gaat zijn op het doorgaan van Best Kept Secret op 12, 13 en 14 juni. Vooralsnog is dat niet het geval, gaan we door met de voorbereidingen en wachten de ontwikkelingen nauwlettend af. We zullen altijd jouw gezondheid en die van de artiesten/crew voorop stellen en laten ons hierbij leiden door de adviezen en maatregelen die door de overheid worden afgegeven. Omdat de situatie dagelijks verandert, zullen wij tot half mei geen geen nieuwe informatie hebben, tenzij we al eerder worden ingehaald door nieuwe ontwikkelingen vanuit de overheid. We hopen op je begrip hiervoor. Als er concreet nieuws is laten we dat direct via onze website en social media weten.