Data Best Kept Secret 2019 gewijzigd: 31 mei, 1 en 2 juni 2019

Change of plan! Om het best mogelijke festival voor jullie te organiseren, moeten veel zaken precies op de goede plek vallen. Denk aan programma, locatie en logistiek. Na uitvoerig overleg hebben we besloten om Best Kept Secret volgend jaar een week eerder te laten plaatsvinden, en wel van 31 mei tot en met 2 juni 2019.

Hadden we dit niet drie weken geleden kunnen weten, toen we de data aankondigden? Wellicht, maar op basis van extra informatie en nieuwe inzichten hebben we besloten dat we een weekend eerder een nog beter festival kunnen neerzetten. We gaan voor het best mogelijke weekend op alle vlakken, dus daarom hebben we besloten de datum te wijzigen.

Jouw reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. We beseffen dat dit voor sommige van jullie misschien niet of minder goed uitkomt, onze excuses daarvoor. Heb je al kaarten voor het early-bird tarief gekocht? Dan krijg je een mail met alle details, inclusief een optie om je geld terug te krijgen, indien je niet meer kunt in het nieuwe weekend. Voor meer informatie: mail met klantenservice@eventim.nl of bel 0900-500 1353 (lokaal tarief).