Cashless

Simpel, direct met je bankpas of creditcard. Cashless dus, net als afgelopen jaren. Dat betekent dat je direct bij alle barren, lockers, pendelbussen en foodstands kunt betalen met je bankpas of creditcard. Het voordeel is dat je geen cash hoeft te pinnen van tevoren, niet lang in de rij hoeft te staan bij de kassa’s om muntjes te halen of je chip op te laden. Waar je ook bent, als je voldoende op je bankrekening hebt staan, kun je altijd direct betalen zonder eerst in een rij te staan om op je betaalchip op te laden of muntjes te halen. Een ander bijkomend voordeel is dat je op maandag niet met resterend tegoed op je betaalchip zit, of nog losse muntjes in je broekzak vindt.

Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, Mastercard, VPay, JCB, UP en Diners. Helaas werkt American Express niet, dus houd daar rekening mee!

Zoals je dat in het café ook doet! Haal om de beurt een rondje of houd via een app bij wie wat betaald heeft. Handige apps hiervoor zijn Cost Split, Rabo Ipayou, Tikkie, WieBetaaltWat en Sjaak.

Indien je je bankpas/creditcard kwijt bent of je kaart niet goed werkt, ga dan naar de infobalie. Tegen een kleine vergoeding zijn hier speciale prepaid betaalpassen te koop waarmee je overal op het festivalterrein kunt betalen. Je kunt deze kaart op alle mogelijke manieren aanschaffen: via een bankoverschrijving, met cash, creditcard of bankpas. Bij de infobalie helpen ze je graag.