Eten & Drinken

Op Best Kept Secret vind je meer dan 50 foodtrucks en creatieve cateraars. Van kreeft tot kapsalon, van bietensap tot bitterbal: onze cateraars verheffen koken tot kunst.

We streven op Best Kept Secret naar een divers en zo duurzaam mogelijk aanbod en houden rekening met diëten en allergieën. Dat betekent niet alleen vegetarische maaltijden of soep: met een kater smaakt een vette hap nu eenmaal het best.

Bij de toiletten vind je gratis drinkwaterpunten. Daarnaast doen we ons best om een zo ruim mogelijk aanbod aan verfrissende drankjes samen te stellen. Geniet van verse koffie of les je dorst met een heerlijk koud getapt Kornuit biertje.

Op Best Kept Secret drink je uit een harde statiegeldbeker. Goed voor het milieu, het drinkt veel lekkerder en wij kunnen er een veel mooier pintje in tappen voor jullie.

We schenken vanzelfsprekend geen alcohol aan bezoekers onder de 18 jaar. Geef geen alcohol door aan bezoekers jonger dan 18 jaar, want ook dat is niet toegestaan.

Allereerst; met ruim 50 unieke cateraars zorgen we ervoor dat ook bezoekers met een glutenallergie, veganisten of vegetariërs een gevarieerde maaltijd kunnen nuttigen.

Als je speciale voeding nodig hebt en dit mee het festivalterrein op moet nemen, dan heb je een doktersverklaring nodig. Stuur ons vooraf een mail naar info@bestkeptsecret.nl en we helpen je graag verder.