Huisregels

Graag zelfs! Wij ook! We hanteren hierbij één basisregel: ga respectvol met elkaar om en zorg ervoor dat het voor jou én je omgeving een leuk festival wordt én blijft. Daar hebben we ook jou voor nodig! Samen met onze partners Celebrate Safe en Ben je Oké? willen we jullie informeren over de risico’s die kleven aan bijvoorbeeld alcohol, drugs, onveilige seks en niet nuchter rijden. Let tijdens het festival op jezelf, je vrienden en andere bezoekers. Kijk voor meer informatie en de tien pijlers om veilig te feesten op de site van Celebrate Safe.

Er zal streng op worden toegezien dat deze regels worden nageleefd door iedereen op het festival. Mocht de basisregel (of één van de andere huisregels) overtreden worden, dan heeft de organisatie van Best Kept Secret het recht de overtreders de toegang tot het festival te ontzeggen en van het festivalterrein te verwijderen. In geval van twijfel of discussie heeft de festivalorganisatie of de verantwoordelijke in kwestie altijd gelijk.

Net als bij de meeste andere festivals zijn drugs, vuurwerk, (vuur)wapens en gevaarlijke voorwerpen (waaronder – maar niet beperkt tot – spuitbussen of CS gas) niet toegestaan op Best Kept Secret. Maar da’s logisch.

Festivalterrein

Daarnaast is het op het festivalterrein niet toegestaan om etenswaren, glaswerk, blik, camelbags (seriously?), (klap)stoelen, krukjes, selfiesticks, hoepels, opblaasbare objecten, paraplu’s en parasols mee te nemen. Herbruikbare waterflessen zoals doppers en bidons zijn alleen leeg toegestaan, maar plastic wegwerpflesjes zijn alleen toegestaan zonder dop. Huisdieren vinden we tof, maar zijn evenmin toegestaan op het festivalterrein. Een lichte (rug)tas of kleine rugzak is geen probleem, maar hou er wel rekening mee dat de beveiliging bij de ingang er zeker een kijkje in zal nemen.

Een volledig overzicht van de huisregels vind je hier.

Camping & Accommodaties

Verblijf je op de festivalcamping of in één van de vaste accommodaties? Lees dan het campingreglement goed door. Hierin lees je onder meer dat je naar de camping maximaal 4,5 liter frisdrank en/of licht alcoholhoudende drank (maximaal 15 procent) mag meenemen en dat zelf meegebrachte gasbarbecues en –fornuizen, koelkasten en tapinstallaties niet zijn toegestaan.

Het volledige campingreglement vind je hier.

De organisatie zal niet toegestane zaken bij de ingang in beslag (laten) nemen. Illegale zaken zullen direct aan de aanwezige politie worden gemeld en overhandigd.

Veiligheid van onze bezoekers staat hoog in het vaandel bij ons. Voor je eigen veiligheid en die van omstanders is crowdsurfen, in bomen en stellages klimmen, zwemmen vanaf het festivalterrein, vuurtjes stoken en roken in tenten niet toegestaan. Dat geldt overigens ook voor wildplassen. Misschien niet direct onveilig, maar wel onsmakelijk en bovendien volstrekt onnodig. Overtreders lopen het risico hun polsbandje te moeten inleveren en van het festival en/of de camping te worden verwijderd.

Friendly Fire hecht veel waarde aan de privacy van haar klanten en bezoekers. In het Privacy Statement is na te lezen welke gegevens Friendly Fire verzamelt en waarom. Deze is hier beschikbaar.

Digitale camera’s en mobiele telefoons met camera mogen natuurlijk gewoon mee het festivalterrein en de camping op. We vinden het juist leuk als je veel foto’s deelt via Instagram, Facebook en Twitter (#BKSfestival, #BKS22). Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur (hieronder vallen alle camera’s met afneembare lenzen) zijn helaas niet toegestaan. Ook mag je geen selfiesticks, GoPro Sticks, etc. meenemen.

Als iedereen zich aan de regels houdt, verloopt ook de achtste editie van Best Kept Secret vlekkeloos. Lees voorafgaand de huisregels goed door. Met de aankoop van een ticket en het betreden van het terrein, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Verblijf je op de camping? Lees dan ook het campingreglement goed door. Friendly Fire hecht veel waarde aan de privacy van haar klanten en bezoekers. In het Privacy Statement is na te lezen welke gegevens Friendly Fire verzamelt en waarom.

Volg tijdens het evenement te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie en/of het beveiligingspersoneel op.

Een volledig overzicht van alle algemene voorwaarden vind je hier. Met de aanschaf van een ticket of betreding van het terrein ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden, dus lees ze goed door.