Overnachten

Ja, elk type ticket – toegang, parkeertickets, accommodatie en vervoer – voor Best Kept Secret 2020 (de editie die helaas is uitgesteld vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus) blijft automatisch geldig geldig voor de verplaatste editie die in 2021 zal plaatsvinden. Heb je nog geen ticket? De nog beschikbare tickets voor Best Kept Secret 2021 zijn nu in de verkoop.

Jazeker, je kunt bij Best Kept Secret overnachten op een van onze bosrijke kampeervelden. De camping ligt op loopafstand van het festivalterrein en beschikt over schone toiletten, stromend water en warme douches. Een kop koffie, ontbijt of biertje haal je bij een van de foodtrucks of barren op de camping. Nabij de camping ligt een prachtig meer waar je ’s ochtends een frisse duik in kunt nemen. Om te overnachten op onze camping, heb je een weekend incl. campsite ticket nodig.

Nee, helaas zijn de camping en accommodaties op het Beekse Bergen-terrein enkel toegankelijk voor weekendbezoekers. Om te kamperen met een eigen tentje heb je een weekendticket incl. campsite ticket nodig.

Voor wie niet wil sjouwen of liever wat luxer kampeert, hebben we verschillende andere overnachtingsmogelijkheden. We hebben een fraaie selectie vooropgezette luxe tenten beschikbaar op onze camping.

Helaas, alle camper/caravan-plekken voor Best Kept Secret 2021 zijn al uitverkocht. Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn geregistreerd zijn toegestaan. Omgebouwde busjes, vervoersmiddelen langer dan 8 meter, auto’s met een XXL-tent en niet-draagbare tenten worden niet toegelaten. Mochten er plekken beschikbaar komen, dan komen hier tickets te koop.

Ook in 2021 verhuurt Beekse Bergen weer bungalows tijdens Best Kept Secret. Bungalows en andere vaste accommodaties op Vakantiepark/Safari Resort Beekse Bergen zijn vanaf 10 september weer beschikbaar.