Overnachten

Jazeker, je kunt bij Best Kept Secret overnachten op een van onze bosrijke kampeervelden. De camping ligt op loopafstand van het festivalterrein en beschikt over schone toiletten, stromend water en warme douches. Een kop koffie, ontbijt of biertje haal je bij een van de foodtrucks of barren op de camping. Nabij de camping ligt een prachtig meer waar je ’s ochtends een frisse duik in kunt nemen. Om te overnachten op onze camping, heb je een weekend incl. campsite ticket nodig.

Nee, helaas zijn de camping en accommodaties op het Beekse Bergen-terrein enkel toegankelijk voor weekendbezoekers. Om te kamperen met een eigen tentje heb je een weekendticket incl. campsite ticket nodig.

Voor wie niet wil sjouwen of liever wat luxer kampeert, hebben we verschillende andere overnachtingsmogelijkheden. We hebben een fraaie selectie vooropgezette luxe tenten beschikbaar op onze camping.

Jazeker, neem je slaapplaats op wielen zelf mee! Dat kan op één van onze speciale camper-/caravanplaatsen. Op je caravan- of camperplaats (30m2) is tevens ruimte voor een kleine bijzettent. Je schaft hiervoor een speciaal camper-/caravanticket aan via onze website. Met het aanschaffen van een camper-/caravanticket heb je ook direct een weekend incl. campsite ticket(s) op zak. Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn geregistreerd zijn toegestaan. Omgebouwde busjes, vervoersmiddelen langer dan 8 meter, auto’s met een XXL-tent en niet-draagbare tenten worden niet toegelaten. Koop hier een ticket.

Ook in 2020 verhuurt Beekse Bergen weer bungalows tijdens Best Kept Secret. Op de site van Beekse Bergen staan alle opties op een rij. Let op: kies eerst een accommodatie, en kies daarna het aantal weekendtickets dat je nodig hebt voor jezelf en je gasten. Klik hier voor de opties. Alle bungalows gaan dinsdag 10 december om 20:00 in de verkoop.

Misschien wel de meest gestelde vraag op onze camping. Het is ons zelf eerlijk gezegd ook nog steeds niet gelukt. Gelukkig is er YouTube en daar legt ene Sebastién haarfijn uit hoe je ‘m moet ‘opplooien’. Succes!