R.I.P. BKS21

Ja, je krijgt binnen een termijn van vier weken het volledige aankoopbedrag inclusief servicekosten terug op de rekening waarmee je de ticket(s) hebt gekocht. Je ontvangt hierover mail van onze officiële ticketpartners Eventim of Festicket. Wacht deze e-mail af, je hoeft voor nu zelf geen actie te ondernemen.

Nee, tickets die niet bij een officieel voorverkoopplatform zijn aangeschaft kunnen niet door ons worden geretourneerd. We verzoeken je contact op te nemen met het platform waar je het ticket hebt gekocht. Het enige tweedehands doorverkoopplatform waarbij we wel 100% zekerheid kunnen garanderen, is FanSALE. Heb je een ticket gekocht via onze partner Festicket? Dan krijg je alle informatie van hen in een e-mail.

Ja. Alle geldige tickets voor Best Kept Secret 2021 (dus nieuw aangeschafte tickets en bewaarde tickets van de 2020 editie) worden geretourneerd.

Ja, je kunt restitutie aanvragen over de voucher die je hebt gekregen. Je krijgt binnenkort een mail van Eventim met informatie over het omzetten van je voucher. Houd je mailbox in de gaten!

Uiteraard hebben we deze mogelijkheid onderzocht, maar helaas kunnen we niet de gehele editie opschuiven naar later in het jaar, vooral omdat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van het terrein en van tourschema’s van de artiesten die op de line-up staan. Daarom hebben we in goed overleg besloten om de achtste editie van Best Kept Secret te annuleren. We hopen je in 2022 weer te zien!

Hell yes! Alle informatie over de exacte datum, line-up, tickets en meer volgt later. Houd onze socials, website en nieuwsbrief (schrijf je hier in) in de gaten, we zien je volgend jaar.

Nee, dit keer niet. We willen niet nog een keer jullie ticketgelden een jaar vasthouden. Tickets voor Best Kept Secret 2022 gaan op een later moment in de verkoop.

Best Kept Secret 2022 begint met een schone lei. We schuiven niet het gehele programma een jaar op zoals het geval was van 2020 naar 2021. Destijds kozen vele internationale artiesten ervoor hun hele tournee een jaar later te doen, waardoor we vrijwel de gehele line-up konden doorschuiven. Dit keer is dat niet het geval en maken vele artiesten andere plannen. Bovendien is Best Kept Secret het festival om de meest vooruitstrevende artiesten te zien van dit moment: dat streven komt in de knel als we het programma nóg een jaar opschuiven. Het zou zeker kunnen dat enkele artiesten meegaan naar volgend jaar, maar verder beginnen we graag blanco.

Maak je geen zorgen: we hebben weer een paar mooie headliners in petto voor de komende editie. Op een later moment maken we meer bekend over het programma. Houd onze socials in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wij keken er ook erg naar uit, The Strokes stonden op #1 als het gaat om droomheadliners… Ze hebben voor zover bij ons bekend nog geen concrete plannen voor 2022. Hopelijk gaat het ooit gebeuren!

Wij begrijpen dit helemaal :(. We balen er net zo hard van als jij dat Best Kept Secret niet doorgaat. Geloof ons als we zeggen dat we er alles aan gedaan hebben wat binnen onze macht ligt om Best Kept Secret in 2021 te organiseren, maar het bleek voor ons simpelweg onmogelijk. Om de pijn enigszins te verzachten, hebben we een mooie playlist gemaakt met de beste uithuil-tracks uit de zeven eerdere edities van Best Kept Secret. Op YouTube en bij 3voor12 zijn nog vele shows terug te zien, waaronder The National en Bon Iver. Hopelijk helpt dit je er een beetje bovenop!

Libéma, de exploitant van Vakantiepark- en Safari Resort Beekse Bergen, neemt per e-mail contact met je op over de verschillende opties die zij aanbieden voor je geboekte package (vaste accommodatie + tickets). Wacht deze e-mail af, je hoeft voor nu zelf geen actie te ondernemen.

Ja, ook het aankoopbedrag van jouw accommodatie op de Easy Camp (FestiTent, KarTent, camper/caravan plek) of Comfort Camp (The Deville, The Reverb, The Princeton) wordt volledig geretourneerd inclusief servicekosten. Je ontvangt hierover op maandag 1 maart 2021 een mail van onze officiële ticketpartners Eventim of Festicket. Wacht deze e-mail af, je hoeft voor nu zelf geen actie te ondernemen.

Zoals je kunt lezen in onze algemene voorwaarden, kunnen wij als organisatie deze kosten (die vallen onder gevolgschade) in het geval van een overmachtssituatie niet voor je vergoeden. We raden je aan om je reis/verblijf om te boeken via je vliegmaatschappij/hotelketen of een claim in te dienen bij je doorlopende reisverzekering.

Ja, gekochte tickets voor georganiseerde busreizen via Festival Transfer worden zo snel mogelijk geretourneerd. Mocht je vragen hebben over je gekochte busticket, neem dan contact op met de klantenservice van Festival Transfer: https://www.festivaltransfer.nl/contact.

Ja, gekochte tickets voor de pendelbus (Party Reizen) worden zo snel mogelijk geretourneerd. Mocht je vragen hebben over je gekochte pendelbustickets, neem dan contact op met de klantenservice van Party Reizen: https://www.partyreizen.com/contact/.