Tickets

Voor Best Kept Secret worden dagkaarten en weekendkaarten verkocht. Meer informatie over de ticketsoorten en ticketprijzen vind je hier.

Weekendkaarten inclusief camping geven toegang tot het festivalterrein en de festivalcamping. Je kunt ook een weekendticket exclusief camping kopen. Dagkaarten geven toegang tot het festivalterrein op één van de drie festivaldagen. Met een dagkaart kun je niet op onze camping overnachten.

Net als voorgaande jaren worden er maximaal 25.000 tickets verkocht. Op deze manier is er genoeg ruimte op het terrein, aan het water of in het bos, maar kunnen we ook een ijzersterk programma presenteren.

Om te kunnen overnachten op Best Kept Secret koop je een ticket inclusief camping. Wil je in een accommodatie verblijven? Er is een breed aanbod accommodaties beschikbaar op de camping. Op deze accommodatie pagina krijg je een goed overzicht van het aanbod en kun je de accommodatie boeken.

Kom je met de auto? Dan heb je een parkeerticket nodig. Deze bestel je hier.

Tickets worden dit jaar niet gecontroleerd op naam. Mocht je zelf niet meer kunnen komen, kan je dus eventueel je ticket ruilen met vrienden of kennissen of doorverkopen via fanSALE.

Tickets voor Best Kept Secret koop je uitsluitend via onze website, waarbij je wordt doorgestuurd naar onze officiële ticketpartner Eventim. Bestel je tickets alleen daar. Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je Best Kept Secret ticket niet vals is. Ook Festicket is een officiële ticketpartner van Best Kept Secret, tickets gekocht via deze site zijn dus gegarandeerd echt.

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en bij het aanschaffen van een weekendticket inclusief camping tevens met het campingreglement. Lees deze voorafgaand aan je aankoop dus goed door.

De reguliere kaartverkoop van Best Kept Secret 2020 gaat van start via deze ticketpagina. Dit zijn weekend inclusief camping tickets, die je koopt voor het tarief van €184 (exclusief €5 servicekosten en transactiekosten). Je kunt ook een dag het festival bezoeken. Deze kaarten kosten €84 (exclusief €5 servicekosten en transactiekosten). Een weekendticket exclusief camping koop je voor €169 (exclusief €5 servicekosten en transactiekosten).

Kom extra voordelig met een groep vrienden naar het festival. Met een groepsbundel krijg je 10 tickets met een korting van €10 per ticket. Alle ticketsoorten zijn beperkt, zolang de voorraad strekt.

 

Een normaal parkeerticket voor alle dag- en weekendbezoekers koop je hier. Dit ticket koop je één keer. Heb je een weekendticket exclusief camping, en kom je elke dag met de auto? Dan heb je genoeg aan één parkeerticket. Met de sticker die je bij de eerste keer parkeren krijgt, kun je opnieuw in- en uitrijden.

The more, the merrier! Speciaal voor jou en je vrienden op de camping hebben we dit jaar een beperkt aantal groepstickets beschikbaar. Koop 10 tickets met elk €10 korting. De groepskorting geldt alleen voor weekend incl. campsite tickets. Let op: er is slechts een gelimiteerd aantal groepstickets beschikbaar.

Doorverkoop van je ticket is alleen veilig via fanSALE. fanSALE is het eerlijke doorverkoopplatform van Eventim Nederland, de officiële ticketpartner van Best Kept Secret. Op fanSALE worden de door consumenten aangeboden tickets vooraf gecontroleerd op geldigheid. Op het moment dat je je ticket verkoopt, wordt het oude ticket ongeldig gemaakt. De nieuwe koper ontvangt vervolgens een nieuw ticket met nieuwe barcode en is hiermee verzekerd van een geldig toegangsbewijs. Platforms als TicketSwap en Marktplaats voorzien niet in een dergelijk gecontroleerd proces voor Best Kept Secret, wat opkopers, fraude en hoge prijzen op die platformen in de hand werkt. Dit maakt fanSALE de juiste plek om op een gecontroleerde, eerlijke en veilige manier eerder gekochte tickets door te verkopen en te kopen.

No stress! Log eerst in bij Mijn Eventim op de Eventim website. Dat doe je met je e-mailadres of gebruikersnaam en het persoonlijk wachtwoord aangemaakt tijdens je bestelling. Hier kan je de status van je bestelling zien.

Als je bent ingelogd, ga je naar Orderhistorie. In je orderhistorie klik je op: Nu de status bekijken. Klik daarna op Ordernummer om je Ticketdirect e-ticket te openen. Hier vind je alle relevante informatie over je order en kun je je tickets opslaan of (opnieuw) uitprinten. Staat er geen ordernummer of is er iets anders dat niet klopt, neem dan contact op met Eventims klantenservice: 0900 – 1353 (€0,45 p/m).

Het weekendticket geldt voor drie dagen en is persoonsgebonden: 1 ticket = 1 persoon. Bij binnenkomst wissel je je ticket om voor een polsbandje dat het gehele weekend geldig is. Dat polsbandje mag niet van eigenaar wisselen. Je kunt dus niet op 1 weekendkaart met meerdere personen naar binnen.

Sure! Bij binnenkomst ontvang je op vertoon van je ticket je eigen polsbandje waarop staat welke dag(en) jij naar het festival gaat. Met dit polsbandje kun je het festivalterrein op- en af wanneer je maar wilt.