Vervoer

Graag zelfs! Neem de trein naar station Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen naar het festivalterrein (zie onder). Raadpleeg voor vertrek ns.nl, een OV-app en/of BelgianRail.be voor actuele reisinformatie. Pendelbustickets zijn te koop via onze ticketpagina.

Vanaf station Tilburg vertrekken pendelbussen naar het festival en de festivalcamping. Een retourticket kost €7,50 en is hier te koop. Tenzij je heel hard kunt fietsen, is dit met afstand de snelste manier om vanaf Tilburg op het festivalterrein te komen. De pendelbussen vertrekken vanaf de Kiss and Ride aan de Burgemeester Brokxlaan, aan de achterkant van station Tilburg (niet de centrumkant).

Tijden

Op vrijdag rijden pendelbussen af en aan tussen station Tilburg en de hoofdentree van Best Kept Secret van 09:00 tot 02:00. De sub-pendelbus tussen de hoofdentree en de receptie van het vakantiepark rijdt van 10:00 tot 18:00.

Op zaterdag rijden pendelbussen af en aan tussen station Tilburg en de hoofdentree van Best Kept Secret van 09:00 tot 04:30. De sub-pendelbus tussen de hoofdentree en de receptie van het vakantiepark rijdt van 10:00 tot 18:00.

Op zondag rijden pendelbussen af en aan tussen station Tilburg en de hoofdentree van Best Kept Secret van 11:00 tot 02:00. De sub-pendelbus tussen de hoofentree en de receptie van het vakantiepark rijdt van 20:00 tot 02:00.

Op maandag rijden pendelbussen af en aan tussen station Tilburg en de hoofdentree van Best Kept Secret van 08:00 tot 13:00. De sub-pendelbus tussen de hoofdentree en de receptie van het vakantiepark rijdt van 08:00 tot 13:00.

Uitstekend plan! Je kunt je fiets direct bij onze festivalingang plaatsen, volg de witte bordjes met het fiets-logo. Vanaf Tilburg is het ongeveer een half uurtje fietsen naar het festivalterrein. Zo heb je meteen dat biertje er weer afgefietst.

Makkelijk, zorgeloos en snel met de bus naar Best Kept Secret! Boek je dag- of weekendreis vanuit België of Nederland via onze officiële buspartner Festival Transfer.

Kom je vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Best Kept Secret? Onze officiële partner Big Green Coach biedt zeer voordelige busreizen aan vanuit Birmingham, Dover, London (Victoria) en Manchester naar het festival.

Dat kan natuurlijk, maar probeer dan wel zoveel mogelijk te carpoolen. Dat is echt beter voor al die bomen die we zo koesteren op ons terrein. Beter nog reis je met het OV. Kom je met de auto, koop dan alvast een parkeerticket in de voorverkoop (dat scheelt je geld).

Ben je festivalkampeerder en kom je met een eigen tentje, of heb je een vooropgezette tent op onze Comfort Camp of Easy Camp geboekt? Stel je navigatiesysteem in op de coördinaten 51.502891, 5.133682 (rotonde Tilburgseweg-N269) en schakel je navigatie uit zodra je de gele verkeersborden van Best Kept Secret ziet. Volg vanaf hier de gele borden ‘P Camping’. Deze coördinaten kunnen ook gebruikt worden door alle dagbezoekers en weekendbezoekers die niét overnachten. Jullie volgen echter de gele borden ‘P 1 day’.

Voor bezoekers met een beperking hebben we een speciale parkeerplek geregeld zo dicht mogelijk bij de hoofdingang. Stel je navigatiesysteem in op de coördinaten 51.502891, 5.133682 (rotonde Tilburgseweg-N269) en schakel je navigatie uit zodra je de gele verkeersborden van Best Kept Secret ziet. Volg de borden met een rolstoelicoon. Zie alle informatie voor bezoekers met een beperking in de categorie ‘Toegankelijkheid‘.

Overnacht je in een camper/caravan of in een vaste accommodatie op Vakantiepark Beekse Bergen? Navigeer dan naar Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek en schakel je navigatie uit zodra je de gele verkeersborden met ‘Vakantiepark’ ziet. Je ontvangt vóór het festival een mailing met extra uitleg.

Heb je een accommodatie geboekt op Safari Resort Beekse Bergen? Navigeer dan naar Tilburgseweg 41, 5081 NJ Hilvarenbeek. Volg de reguliere borden langs de weg (er zijn voor het Safari Resort geen speciale gele borden geplaatst). Je ontvangt vóór het festival een mailing met extra uitleg.

Met een parkeerticket mag je onze parkeerplaats onbeperkt op- en afrijden. Parkeertickets kosten €18,50 (exclusief €1,50 servicekosten) in de voorverkoop en €30 inclusief bij onze parkeerwachter ter plaatse. Als je een vaste accommodatie hebt geboekt via Beekse Bergen, heb je geen parkeerticket nodig (let op: bij sommige accommodaties kun je niet parkeren, hierover stuurt Beekse Bergen nadere info in aanloop naar het festival).

Van 09:00 uur tot 21:00 is het parkeerterrein geopend om op te rijden, het parkeerterrein afrijden kan natuurlijk altijd. Met een parkeerticket mag je onze parkeerplaats onbeperkt in- en uitrijden. Geef dit van te voren wel aan de bij de verkeersbegeleiders. De bezoeker ontvangt dan een sticker waarmee hij/zij het parkeerterrein het hele weekend op en af kan rijden. Eén voertuig, één parkeerkaart.

De parkeerplaatsen zijn onbewaakt en parkeren is op eigen risico. Best Kept Secret aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing van of schade aan het voertuig (of de inhoud daarvan).

Hartverwarmend! Speciaal voor jou en je moeder hebben we de zogeheten Kiss & Ride-route. Deze staat duidelijk aangegeven op de borden (Taxi / Kiss & Ride). Let er goed op dat je op de aangegeven plek uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop.