Voucherregeling

Friendly Fire, de organisator van Best Kept Secret, heeft zich samen met andere organistoren aangesloten bij het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’. De maatregelen die zijn genomen naar aanleiding van de coronacrisis zorgen voor een enorm zware klap voor de cultuursector. Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt de sector dat kaartkopers hun evenement of concert alsnog op een later moment bezoeken. Dit helpt de financiële impact die is ontstaan enigszins op te vangen, waardoor podia en evenementen behouden kunnen worden. De regeling is opgesteld door de gehele cultuursector samen, volgt de regels van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en wordt onder andere gesteund door minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

De ‘Bewaar je ticket, geniet later’-actie voorziet in een voucherregeling die wij als Friendly Fire (de organisator van Best Kept Secret) ook aanbieden. De voucher zal de waarde hebben van jouw aangeschafte ticket(s) (incl. service- en orderkosten en eventuele verzendkosten) en kan ingezet worden voor andere evenementen en shows georganiseerd door Friendly Fire. Indien je een ticket hebt voor Best Kept Secret, dan heb je halverwege mei een mail ontvangen van onze ticketpartner Eventim met alle detailinformatie (heb je een ticket gekocht via Festicket of Beekse Bergen? Dan kwam deze mail van hen.) Wil je geen gebruik maken van de voucher, dan blijft de mogelijkheid bestaan om je geld terug te vragen. Wil je alvast meer weten over deze regeling, kijk dan op www.bewaarjeticket.nl.

 

Deze voucher is een tegoedbon ter waarde van de ticketprijs inclusief de service- en orderkosten, plus eventuele verzendkosten. Deze voucher kun je uitgeven aan een andere show of festival van concertorganisator Friendly Fire, deze zijn hier te vinden. De voucher is tot 24 maanden na de oorspronkelijke festivaldatum geldig. Hierdoor kun je als bezoeker alsnog genieten van een vervangend concert of evenement, terwijl het ons enorm helpt om Best Kept Secret in de toekomst te kunnen blijven organiseren. Wil je gebruik maken van de voucher? Als je een ticket hebt voor Best Kept Secret, dan heb je halverwege mei een e-mail ontvangen van onze ticketpartner Eventim met alle informatie omtrent het behouden van je ticket, het laten omzetten in een voucher of het terugvragen van je geld.

Je had tot en met 15 juni 2020 om een voucher of restitutie aan te vragen. Je ontving hiertoe een formulier in een mail van onze ticketpartner Eventim naar alle ticketkopers die halverwege mei verstuurd is. Let op: sinds 15 juni is het niet meer mogelijk een beroep te doen op een voucher of restitutie. Indien je hebt gekozen voor een voucher, kun je altijd later alsnog een restitutieverzoek indienen. Deze restitutie zul je ontvangen op de wijze zoals vermeld in de Regeling Ticketgelden Coronacrisis.

Nee, alleen de tickets die zijn verkocht via onze officiële ticketpartners (Eventim, fanSALE en Festicket) blijven geldig voor  Best Kept Secret 2021. In principe blijven tickets die tweedehands via TicketSwap zijn aangeschaft geldig voor 2021, maar de geldigheid van deze tickets kunnen wij nooit garanderen. Deze tickets kunnen ook niet omgeruild worden voor een voucher of worden geretourneerd. Het enige doorverkoopplatform waarbij we wel 100% zekerheid kunnen garanderen, is fanSALE. Heb je een ticket gekocht via Festicket? Dan heb je alle informatie van hen ontvangen in een e-mail.

Zoals je kunt lezen in onze Algemene Voorwaarden, kunnen wij als organisatie deze kosten (die vallen onder gevolgschade) in het geval van een overmachtssituatie niet voor je vergoeden. We raden je aan om je reis/verblijf om te boeken via je vliegmaatschappij/hotelketen of een claim in te dienen bij je doorlopende reisverzekering.

Jouw accommodatie op de Easy Camp (FestiTent, KarTent, camper/caravan-plek) of Comfort Camp (The Deville, The Reverb, The Princeton) blijft gewoon geldig voor Best Kept Secret 2021.

Libéma, de exploitant van Vakantiepark en Safari Resort Beekse Bergen, heeft per e-mail contact met je opgenomen over de verschillende opties die zij aanbieden voor je geboekte package (vaste accommodatie + tickets). Bij vragen, neem contact op via +31 (0)88-9000360 of info@libemafunfactory.nl.

Gekochte tickets voor de pendelbus (Party Reizen) blijven ook geldig voor Best Kept Secret 2021. Wil je dat niet, dan kun je ook dit ticket omzetten in een voucher van Party Reizen, of je geld terugvragen. Mocht je vragen hebben over je gekochte pendelbustickets, neem dan contact op met hun klantenservice.

Gekochte tickets voor georganiseerde busreizen via Festival Transfer blijven ook geldig voor Best Kept Secret 2021. Wil je dat niet, dan kun je ook dit ticket omzetten in een voucher van Festival Transfer, of je geld terugvragen. Mocht je vragen hebben over je gekochte busticket, neem dan contact op met hun klantenservice.

Restitutie-aanvragen konden worden ingediend tot en met 15 juni 2021. Als je een ticket hebt voor Best Kept Secret, heb je halverwege mei een e-mail ontvangen van onze ticketpartner Eventim met alle informatie omtrent het behouden van je ticket, het laten omzetten in een voucher of het terugvragen van je geld. De terugbetaling gebeurt uiterlijk 1 maand na Best Kept Secret 2021.

Nee, de voucherregeling en restitutie is alleen mogelijk per volledige order. Per volledige order ontvang je dus óf het aankoopbedrag als Friendly Fire Voucher, óf het volledige bedrag wordt als geld teruggestort. Degene die de kaartjes gekocht heeft, krijgt het aankoopbedrag van de tickets als voucher of restitutie. Het beste is dus om dit onderling met je vriendengroep af te stemmen.

Ja, dit kan door een mailtje te sturen naar info@bestkeptsecret.nl, dan ontvang je van ons verdere instructies. Let op: downgraden van tickets (dus van weekend- naar dagticket) is niet mogelijk.

Hoewel we zoveel mogelijk artiesten op dezelfde dag als op Best Kept Secret 2020 hebben proberen te laten staan, is dat bijvoorbeeld vanwege tourschema’s van internationale artiesten niet altijd mogelijk. Mocht het zo zijn dat je op basis van programmawijzigingen graag je dagticket wil ruilen voor een andere dag, dan is dit mogelijk door contact op te nemen met onze ticketpartner Eventim via hun sociale media, telefoon (€0,45 p/m): 0900-1353 (NL) of 0900 51 000 (BE) of website.

Dat vinden wij erg fijn om te horen! Dit is mogelijk door contact op te nemen met onze ticketpartner Eventim, geef daarbij graag aan dat je het eerdere restitutieverzoek ongedaan wil maken en alsnog naar Best Kept Secret 2021 wil komen. Contact opnemen kan via de sociale media, telefoon (€0,45 p/m): 0900-1353 (NL) of 0900 51 000 (BE) of website van Eventim.

De maatregelen die zijn genomen naar aanleiding van de coronacrisis zorgen voor een enorm zware klap voor de cultuursector. Met het ‘Bewaar je ticket, geniet later’-initiatief hoopt de sector de financiële impact die is ontstaan enigszins op te vangen, waardoor podia en evenementen behouden kunnen worden. Door je ticket te houden of voor een voucher te kiezen steun je de evenementenindustrie, zodat in de toekomst nog steeds festivals als Best Kept Secret kunnen worden georganiseerd.