Wat moet ik weten als ik een bungalow wil reserveren?

Op de website van de Beekse Bergen zie je alvast welke accommodaties beschikbaar zijn tijdens Best Kept Secret 2018.

Een paar belangrijke aandachtspunten:

–  De verhuur van de bungalows, chalets en blokhutten verloopt via vakantiepark Beekse Bergen. Voor Best Kept Secret hebben ze een speciale landingpage gemaakt. Deze vind je hier.

–  Als het je gelukt is een vaste accommodatie te reserveren dien je direct in diezelfde bestelprocedure weekendtickets aan te schaffen voor alle personen die samen met jou in de accommodatie verblijven. Doe je dit niet, dan heb je kans dat dat je op een later moment geen weekendtickets meer kunt aanschaffen. Zorg er dus voor dat je van tevoren precies weet met hoeveel personen je in je accommodatie verblijft.

–  Een groot deel van onze festivalkampeerders verblijft dit jaar opnieuw op de campingterreinen aan de zijde van het bungalowpark. We hebben hierdoor met veel voetgangers op de hoofdwegen te maken en uit het oogpunt van publieksveiligheid kiezen we ervoor om een gedeelte van het park autoluw te maken. Dit betekent dat voor alle chalets, vooropgezette tenten en een klein deel van de bungalows het niet mogelijk zal zijn om je auto naast de accommodatie te parkeren. Wel is het mogelijk om je auto op de parkeerplaats bij de receptie van het vakantiepark neer te zetten. Vanaf de receptie zullen op gezette tijden shuttlebussen ingezet worden om je toch in de buurt van je accommodatie af te kunnen zetten. Het toewijzen van de bungalows mét parkeermogelijkheid gaat op volgorde van reserveren.

–  Zijn alle vaste accommodaties uitverkocht? Kom gezellig met je eigen tentje of kies voor een vooropgezette FestiTent, KarTent, Festipi, Groepstent of camper/caravanplek. Bekijk alle mogelijkheden hier. Voor deze opties geldt dat je in het bezit dient te zijn van een weekendticket inclusief camping.