Best Kept Secret Festival

31 mei - 1-2 juni 2019

Ik ben mindervalide, kan ik ook naar Best Kept Secret komen?

Overig

Vanzelfsprekend! We doen ons best om het natuurlijke terrein voor iedereen zo goed mogelijk bereikbaar en toegankelijk te maken, maar kunnen helaas niet garanderen dat elk stukje van het bosrijke terrein (eenvoudig) bereikt kan worden door mensen met een beperking of in een rolstoel. Mail ons even op Info@bestkeptsecret.nl, dan zorgen we voor je speciale accreditatie en instructies.

Bij aankomst
Zit je in een rolstoel of ben je slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit aan bij onze verkeersbegeleiders op de parkeerterreinen. Er zijn parkeerplaatsen nabij de ingang beschikbaar voor bestuurders die beschikken over een gehandicaptenparkeerkaart.

Zicht op het podium
Bij onze twee grootste podia (ONE en TWO) plaatsen we rolstoelplatformen die uitsluitend bedoeld zijn voor mensen in een rolstoel.

Paden
Dwars over het festivalterrein loopt een brede verharde weg die goed te gebruiken is voor bezoekers in een rolstoel. Ook het merendeel van de campingterreinen is goed bereikbaar via een verharde weg. Maar, Beekse Bergen is een natuurrijke omgeving, en dat betekent dat er ook paden naar podia lopen via zand en bos.

Zitten
Het is niet mogelijk om opklapbare stoeltjes of krukjes het festivalterrein te nemen. In elke hoek van het festivalterrein vind je voldoende zitgelegenheid waar je even kunt rusten en relaxen.

Toiletten
In de buurt van de EHBO post is een speciaal toilet voor mindervaliden geplaatst.