Best Kept Secret Festival

31 mei - 1-2 juni 2019

Wat mag ik allemaal niet meenemen?

Huisregels

Net als bij de meeste andere festivals zijn drugs, vuurwerk, (vuur)wapens en gevaarlijke voorwerpen (waaronder – maar niet beperkt tot – spuitbussen of CS gas) niet toegestaan op Best Kept Secret. Maar da’s logisch.

Festivalterrein

Daarnaast is het op het festivalterrein niet toegestaan om etenswaren, glaswerk, plastic flessen (0,5 liter flesjes zonder dop zijn wel toegestaan), bidons, blik, camelbags (seriously?), (klap)stoelen, krukjes, selfiesticks, hoepels, opblaasbare objecten, paraplu’s en parasols mee te nemen. Huisdieren vinden we tof, maar zijn evenmin toegestaan op het festivalterrein. Een lichte (rug)tas of kleine rugzak is geen probleem, maar hou er wel rekening mee dat de beveiliging bij de ingang er zeker een kijkje in zal nemen.

Een volledig overzicht van de huisregels vind je hier.

Camping & Accommodaties

Verblijf je op de festivalcamping of in één van de vaste accommodaties? Lees dan het campingreglement goed door. Hierin lees je onder meer dat je naar de camping maximaal 4,5 liter frisdrank en/of licht alcoholhoudende drank (maximaal 15 procent) mag meenemen en dat zelf meegebrachte gasbarbecues en –fornuizen, koelkasten en tapinstallaties niet zijn toegestaan.

Het volledige campingreglement vind je hier.

De organisatie zal niet toegestane zaken bij de ingang in beslag (laten) nemen. Illegale zaken zullen direct aan de aanwezige politie worden gemeld en overhandigd.