This is it

Food & Drinks

Bij Best Kept Secret staat lekker eten en drinken hoog in het vaandel. Daarom verzamelen wij de beste cateraars om verse maaltijden te bereiden voor het festivalpubliek. Italiaans, Mexicaans of Aziatisch? Vegetarisch, veganistisch of glutenvrij? You name it, we serve it!

We streven op Best Kept Secret naar een divers en zo duurzaam mogelijk aanbod en houden rekening met diëten en allergieën. We moedigen onze cateraars aan om vegetarische maaltijden aan te bieden en zij gebruiken geen plastic disposables.

Bovendien dagen we iedere cateraar uit om één special op de kaart te hebben: een bijzonder gerecht in een beperkte oplage omdat het bewerkelijk, niet lang houdbaar of zeldzaam is. Hiermee proberen we onze bezoekers ervan bewust te maken dat eten er niet in oneindige hoeveelheden is, óók niet op een festival.

Met onze toffe creatieve cateraars zijn we verzekerd van een uitgebreid aanbod, met volop gezonde opties. Maar ook weten we dat met een kater een vette hap toch het lekkerst is, deze zullen zeker niet ontbreken.

Tijdens al het feesten, dansen, zingen en rennen van show naar show hoef je dus zeker geen honger te lijden!