Best Kept Secret Festival

June 12-13-14, 2020

Laat je boodschappen thuis: SPAR op BKS!

Verblijf je het hele weekend op de camping? Laat je tas met zware boodschappen maar thuis, want bij de SPAR Camping Store vind je alles voor een geslaagd festivalweekend. De SPAR Camping Store ligt net als vorig jaar centraal gelegen op de festivalcamping van Best Kept Secret. SPAR brengt weer heerlijke ontbijtjes op (lucht)bed rond en er is meer goed nieuws: dit jaar zijn er veel meer vegetarische producten te koop en ook kun je zelf je favoriete eitje bakken, want eieren zijn nieuw in het assortiment!

Natuurlijk vind je er ook gewoon de producten die je van SPAR gewend bent; lekker verse koffie, broodjes, salades, fruit, chips en ga zo maar door. Ook nieuw dit jaar zijn de pancakes en verse pizzapunten. Kortom, genoeg lekkers voor het hele weekend! Hapjes en drankjes, een relaxte sfeer en ondertussen je kornuiten uitdagen voor een spelletje. Zien we je daar? Het bier staat al koud.

Laat je niet flessen en blik op oneindig!
Wij vinden het belangrijk om samen met jou het Best Kept Secret-campingterrein schoon te houden! Lever daarom je lege blikjes en flessen in bij de SPAR camping store. Tegen inlevering van 6 blikjes of flesjes krijg jij een waardebon waarmee je een leuke goodie kunt ophalen in de winkel. Ga jij samen met ons voor 0% waste?