18 May2022

Pitou live at De Pont

De pont 2

BKS en De Pont verwelkomen Pitou op Hemelvaartsdag (26 mei) – gratis entree

Dit jaar hebben we een bijzondere samenwerking met De Pont museum, één van Tilburgs Best Kept Secrets als het aankomt op moderne kunst. De afgelopen maanden hebben wij samen een mooi idee bedacht wat we maar al te graag met jullie delen. Daarom heten we bij deze welkom: Pitou live at De Pont op Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei)! Entree is gratis.

De muziek van de Amsterdamse songwriter en zangeres Pitou wordt gekarakteriseerd door haar betoverende, veelkleurige stem en eigenzinnige composities. Sprookjesachtige vertellingen, die van klein en delicaat tot groots en orkestraal gaan. Als kind zong ze in een professioneel klassiek kinderkoor – op zoek naar onafhankelijkheid begon ze haar eigen muziek te schrijven.


Pitou speelde o.a. op Best Kept Secret en Into The Great Wide Open, en tourde door Nederland, Belgie, Italie, Turkije, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Komend jaar brengt ze haar debuutalbum uit waar ze bij ons het tipje van de sluier zal oplichten.

Pitou live at De Pont zal zich plaatsvinden op donderdag 26 mei 2022 van 17:00 – 21:00 en is gratis te bezoeken dus je bent van harte welkom! Er is ook gelegenheid om binnen en buiten een hapje en een drankje te doen.

BKS x De Pont

Voor en na de exclusieve performance van Pitou is er genoeg tijd om het museum te ontdekken. Momenteel is hier de prachtige tentoonstelling van Kara Walker genaamd: “A Black Hole is Everything a Star Longs to Be” te zien waarin zij haar overweldigend privé-archief aan tekeningen met ons deelt.

Voor dit evenement is geen aanmelding nodig. Pitou zal twee sets spelen: De eerste is van 18:30 tot 19:00 en de tweede vindt plaats van 19:30 tot 20:00

Heb jij een kaartje voor Best Kept Secret dit jaar? Dan hebben wij nog meer goed nieuws! De hele maand juni kun je op vertoon van een aankoopbewijs of ticket gratis De Pont bezoeken.

De Pont museum en Best Kept Secret presenteren: Pitou live at De Pont

Datum: 26 mei 2022

Adres: Wilhelminapark 1, 5041 EA Tilburg

Openingstijde De Pont: 17:00 – 21:00

Pitou: 18:30 – 19:00 & 19:30 – 20:00

Entree: Gratis

Credit Adrien Gras