This is it

Het Festival

Best Kept Secret is hét festival om de beste artiesten live te zien. In 2021 vindt de achtste editie van het festival plaats op 11, 12 en 13 juni op Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

De Beekse Bergen is een prachtig gebied met bossen, een meer en een heus safaripark om de hoek. De grote open velden bieden de ruimte voor onze podia, waarbij de bossen zorgen voor een intieme sfeer om nieuwe muziek en relaxte plekjes te ontdekken.

De beste muziek

Elk jaar proberen we podium te bieden aan artiesten die misschien niet zo’n groot publiek gewend zijn en daarmee onthullen wij onze best kept secrets! Van indierock tot elektronica en van hiphop tot garagerock: als wij het tof vinden, staat het op Best Kept Secret. Deze variatie zorgt ervoor dat jij kunt genieten van vette bands, maar ’s nachts ook uit je plaat kan gaan op elektronische muziek.

Het mooiste terrein

We proberen het festivalterrein zo mooi mogelijk te maken, door maximaal gebruik te maken van het natuurrijke terrein dat de Beekse Bergen ons biedt. Zo is onze main stage (ONE) een openluchtpodium op het strand. De overige podia zijn verstopt tussen de bomen van het aangrenzende bos. Het terrein zorgt ervoor dat jij lekker kan relaxen tussen de bomen, maar ook een duik kan nemen op een warme zomerdag.

En meer…

Kamperen op Best Kept Secret doe je op onze natuurcamping of in één van de vele bungalows en blokhutten op het bungalowpark. Naast een diverse muziekprogrammering proberen we je ieder jaar opnieuw een zo uitgebreid en uitgebalanceerd aanbod aan bijzonder (veelal duurzaam) eten en drinken aan te bieden.

Geniet van de klassiekers en stel jezelf open voor wat je nog niet kent. Wie weet ontdek jij op Best Kept Secret de parel waar jij anders nooit op was gestuit. Geniet samen met ons van drie dagen toffe muziek en spannende artiesten.