Tickets

Weekend ticket Day ticket
Accommodation

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en het campingreglement.

Heb je vragen over je bestelling, dan raden wij je aan om eerst in Mijn Eventim op www.eventim.nl in te loggen met je inloggegevens (e-mailadres of gebruikersnaam + persoonlijk wachtwoord aangemaakt tijdens je bestelling). Hier kun je de status van je bestelling zien.

Als je eenmaal bent ingelogd, ga je naar Orderhistorie. In je orderhistorie klik je vervolgens op Nu de status bekijken, klik daarna om je Ticketdirect e-ticket te openen op je Ordernummer. Hier vind je ook alle relevante informatie met betrekking tot je bestelling en kun je jouw tickets opslaan of uitprinten.

Staat er geen ordernummer of is er iets anders dat niet klopt, dan raden wij aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Eventims klantenservice via 0900-1330 (€0,45 p/m).

WEEKENDTICKETS

Weekendticket (zonder camping): €119*
Weekendticket voor het festival (20, 21, 22 juni), zonder campingticket.
 Let op: koop dit ticket alleen wanneer je niet wilt overnachten op de camping.
*exclusief €3,50 servicekosten

Weekend combi-ticket (incl. camping): €139*
Weekendticket voor het festival (20, 21, 22 juni) inclusief €20 campingticket voor drie overnachtingen (vrijdag, zaterdag en zondag) met je eigen tent op de camping.
*exclusief €3,50 servicekosten

DAGTICKETS

Dagkaart vrijdag 20 juni: €64*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op vrijdag 20 juni, niet tot de camping.
*exclusief €3,50 servicekosten

Dagkaart zaterdag 21 juni: €64*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zaterdag 21 juni, niet tot de camping.
*exclusief €3,50 servicekosten

Dagkaart zondag 22 juni: €64*
Dit ticket geeft alleen toegang tot het festivalterrein op zondag 22 juni, niet tot de camping.
*exclusief €3,50 servicekosten

Bungalow & camper-tickets

Alle bungalows zijn uitverkocht, er is nog een zeer beperkt aantal vaste tenten beschikbaar. Deze zijn te reserveren via bestkeptsecret.nl/tickets. Een omschrijving van alle accommodaties en de prijzen vind je op de website van vakantiepark Beekse Bergen.

Heb je vragen over je reservering, neem dan contact op met vakantiepark Beekse Bergen via info@libema.nl of telefonisch (0900 – 0200, €0,10 pm).

Campers & caravans
Alle camper- en caravantickets zijn uitverkocht.

Registratie

Omdat we gebruik maken van een reguliere camping, dient er van overheidswege een nachtregister te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Bij aanschaf van de campingtickets moeten daarom van alle kampeerders naam, woonplaats en geboortedatum worden opgegeven. Hou die dus bij de hand. Geef wijzigingen in deze gegevens uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival door een mailtje naar ticket@bestkeptsecret.nl. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Verkoop

Het Best Kept Secret ticketsysteem wordt gehost en beheerd door CTS Eventim. Je kunt betalen met iDeal, Visa en Mastercard. Let op dat je je tickets uitsluitend koopt via bestkeptsecret.nl/tickets. (Of bij Sounds Tilburg, waar fysieke tickets te koop zijn.) Lees voor je een ticket koopt eerst onze algemene voorwaarden en het campingreglement. Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden en het reglement.

Per persoon kunnen maximaal 10 tickets worden afgenomen.

Andere aanbieders verkopen tickets voor Best Kept Secret festival mogelijk voor andere (hogere) prijzen. De organisatie heeft helaas geen invloed op deze tussenhandel. Koop je kaarten alleen via bestkeptsecret.nl/tickets. Alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je ticket ook echt toegang tot het festival geeft.