Wat is Best Kept Secret? Of is dat geheim?

Best Kept Secret is hét festival om drie dagen lang de beste acts live te zien. Dit jaar vindt de zesde editie van het festival plaats op 8, 9 en 10 juni op Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Op Best Kept Secret zie je de artiesten die je niet mag missen in een unieke, intieme sfeer en bij voorkeur voor een groter publiek dan ze normaal gesproken gewend zijn. Van indierock tot electronica en van hiphop tot garagerock: als wij het tof vinden, staat het op Best Kept Secret. Er valt genoeg te ontdekken in een line-up met bijna 100 artiesten, bands en dj’s.

We proberen het festivalterrein zo mooi mogelijk te maken, door maximaal gebruik te maken van het natuurrijke terrein dat de Beekse Bergen ons biedt. Zo is Best Kept Secret’s main stage een openluchtpodium op het strand. De overige podia zijn verstopt tussen de bomen van het aangrenzende bos. Nog veel dieper in dat bos vind je DJ stage FOUR. Hier regeert de verrassing: host St. Paul deelt achter de draaitafels zijn liefde voor muziek, samen met een selectie gast-dj’s en muziekevangelisten.
Kamperen op Best Kept secret doe je op onze natuurcamping of in één van de vele bungalows en blokhutten op het bungalowpark. Naast een diverse muziekprogrammering proberen we je ieder jaar opnieuw een zo uitgebreid en uitgebalanceerd aanbod aan bijzonder (veelal duurzaam) eten en drinken aan te bieden.

Jij en je vrienden bepalen de rest. Drink bier uit blik in The Casbah waar alleen de donkerste en hardste muziek gedraaid wordt, daag je vrienden uit door samen de game controls op te pakken of schuif aan bij ons long table dinner. En vooral: geniet samen met ons van drie dagen toffe muziek en spannende artiesten.