Welke route volg ik met de auto?

Ben je weekendbezoeker en kom je met een eigen tentje, of slaap je in een Festipi, KarTent, Festitent of groepstent? Stel je navigatiesysteem in op Kommerstraat, Hilvarenbeek en schakel je navigatie uit zodra je de gele verkeersborden van Best Kept Secret ziet. Volg vanaf hier de gele borden P Camping. Dit navigatieadres kan ook gebruikt worden door alle dagbezoekers en weekendbezoekers die niét overnachten op Beekse Bergen. Jullie volgen echter de gele borden P Dagbezoekers.

Overnacht je in een vaste accommodatie op het vakantiepark van de Beekse Bergen of kom je met je camper of caravan? Navigeer dan naar Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek en schakel je navigatie uit zodra je de gele verkeersborden van Best Kept Secret vakantiepark ziet. Heb je een accommodatie geboekt op het nieuwe safari resort? Navigeer dan naar Tilburgseweg 41, 5081 NJ Hilvarenbeek. Volg de borden met ‘resort’.

De parkeerterreinen van het evenement zijn slechts toegankelijk voor voertuigen van bezoekers in het bezit van een  geldig toegangsbewijs tot het evenement.